מידע שימושי לראשונה במודיעין עילית ! קנסות חניה לחונים על מדרכות, או באדום לבן.

• הוסף לסימניות
היום בידיעון יש מודעה של העיריה כי חברת אמגרופ תבצע פיקוח ואכיפה ברחבי העיר
על חניה על מדרכות, חניה באדום לבן, חניית נגררים פתוחים או סגורים
החל מיום ראשון יקבלו התראות
ומיום ח' סיון יקבלו קנסות
כבר באתר העיריה יש אופציה חדשה לתשלום קנסות https://mileon-portal.co.il/Defaultnew.aspx?Rashut=920094

• הוסף לסימניות
כאילו ועד היום היה הפקר?
כן,
בעיקרון אפשר לבנות פה בנין באמצע הכביש או לענייננו, לחנות באמצע הכביש וא"א לא יפצה פה, כולם יעשו עיקוף...
ההזנחה במודיעין עילית היא משהו מטורף.
והעיקר גוטרמן אומר ע"כ, שהדבר היחיד שהוא יודע שלא יתבעו אותו עליו בשמים, זה שהוא נותן לכל אחד לעשות כרצונו האישי.
לדעתי דווקא על זה הוא יתבע.
מעניין מה קרה עכשיו, הוא לא מפחד מהתביעה?

• הוסף לסימניות
היום בידיעון יש מודעה של העיריה כי חברת אמגרופ תבצע פיקוח ואכיפה ברחבי העיר
על חניה על מדרכות, חניה באדום לבן, חניית נגררים פתוחים או סגורים
החל מיום ראשון יקבלו התראות
ומיום ח' סיון יקבלו קנסות
כבר באתר העיריה יש אופציה חדשה לתשלום קנסות https://mileon-portal.co.il/Defaultnew.aspx?Rashut=920094
ב"ה. בשעה טובה

• הוסף לסימניות
הלוואי, אני גר ליד תחנת אוטובוס, ואנשים חונים חפשי בשטח התחנה, וכל הבקשות שזה גורם הפרעה גדולה לציבור לא הועילו. שכן אחד אמר לי במפורש, שאם הוא יקבל קנס פעם אחת זה יעזור לתקופה ארוכה...

• הוסף לסימניות
עצוב מאוד, עד היום עשינו חיים
הגיהנום מחכה לאנשים ש"עשו חיים".
כל אלה שחנו על מדרכה, וגרמו לאישה עם עגלת תינוק צער וטרחה כשהיתה צריכה לרדת לכביש, ולעלות חזרה,
כמה סכנה נהגים חסרי לב גרמו לילדים קטנים שרצו לחצות במעבר חציה, וכל שדה הראיה היה חסום בגלל הרכבים שחנו בסמוך לו.
כמה אטימות.
כמה רוע ואגואיסטיות יכולים להיות במשפט כזה.

• הוסף לסימניות
אנשים שאני מכיר קיבלו כבר קנסות שבוע שעבר
כנראה שהם הבינו שאין עונשין אלא אם כן מזהירין, ולכן ביטלו אותם, והוציאו הבהרה.
אבל אין מה לעשות זה נראה רציני, לטוב ולמוטב, ועדיף מאוחר מלעולם לא.

בתקווה גדולה שהמהלך נועד לסדר את התחבורה בעיר ולא את תקציב העירייה, וד"ל.

• הוסף לסימניות
השלב הבא זה לסמן מחדש את החניות הרשמיות, בשביל אותם נהגים שנהנים לחנות על הפסים הלבנים במקום ביניהם

• הוסף לסימניות
אני מקווה שגם יתנו קנסות לקרוונים הנגררים שחונים בכל פינה באין מפריע וחוסמים חניות
או כאלו שיש בהם חנויות...
יש לי את הכבוד להצטרף להנ"ל
ואגב לא חנויות כמו מחסנים של חנויות, ושל פרטיים

• הוסף לסימניות
חניה.JPG

• הוסף לסימניות
מעניין אם הם יהיו מרובעים או שיעגלו פינות
כמו ליד היכל יצחק.
או במקומות שיש מצוקת חניה אדירה
וכן בשעות הערב והלילה

• הוסף לסימניות
בכל המקומות שיש מצוקת חניה 'אדירה' יכולים לחנות במרחק של מקסימום 5 דק' הליכה מהבית (כולל צליעה...).
אבל להולכי הרגל ומשתמשי התח"ץ או למכוניות שנוסעות בכביש אין אופציות אחרות...

• הוסף לסימניות
בכל המקומות שיש מצוקת חניה 'אדירה' יכולים לחנות במרחק של מקסימום 5 דק' הליכה מהבית (כולל צליעה...).
אבל להולכי הרגל ומשתמשי התח"ץ או למכוניות שנוסעות בכביש אין אופציות אחרות...
לגמרי
מתחשק לי לשלוח כמה מהניקים פה לגור חודש אחד בחיפה או בתל אביב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה