לרגל השבת הקרבה: סגולה נפלאה לניקוי בלנדר מקל

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סגולה נפלאה לניקוי בלנדר מקל הבריקה במוחו של תלמיד חכם צעיר בזכות שקיים מצוות "נושא בעול עם אישתו" וכך לשונו הטהור:
לאחר שתסיים השימוש במעבד המזון הידני, בלנדר מקל בלעז, תכניס אותו לכלי המלא במים עד כדי כיסוי החלק המחתך של מעבד המזון ותפעיל אותו מספר שניות עד גמר המלאכה.

ניתן להעביר מעשרות לאברך הצעיר. פרטים במסרישי.:D

• הוסף לסימניות
לקח לי זמן להבין מה זו המילה היפנית הזו, שחותמת את ההודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;872622:
לקח לי זמן להבין מה זו המילה היפנית הזו, שחותמת את ההודעה.
קרדיט למישהי כאן. אולי אפכא?

• הוסף לסימניות
תנו רבנן, יש להוסיף מעט מי סבון המתקרי "פיירי" וכל המוסיף יוסיפו לו...

• הוסף לסימניות
אני עושה את זה כל הזמן גם במעבד מזון,
לפעמים זה מתחיל להצהיב, אז אני מוסיפה גם קצת אקנומיקה...

לשים לב כשמוסיפים 'חומר' זה מקציף ומתנפח יותר, ככה שלא להסחף עם הכמות של המים...

• הוסף לסימניות
עוד טיפ:
עם הפלסטיק מקבל צבע, מגזר או משהו דומה, מומלץ לנקות עם שמן מאכל.
קרדיט: חוברת ההוראות של מעבד מזון "מולינקס".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;872709:
אני עושה את זה כל הזמן גם במעבד מזון,
לפעמים זה מתחיל להצהיב, אז אני מוסיפה גם קצת אקנומיקה...

כתמי ירקות, אפשר להוריד עם מעט שמן, פשוט לוקחים מעט שמן על היד מורחים, והוקוס פוקוס, הכל ירד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;872628:
תנו רבנן, יש להוסיף מעט מי סבון המתקרי "פיירי" וכל המוסיף יוסיפו לו...

ואי לית ליה ההיא סבון דמיתקרי פיירי, מצי לאישתמושי בסבון דאיקרי טופ סוד.
במערבא אמרי אי לית ליה לא האי ולא האי, מצי לאישתמושי בכל מידי דמנקי, ופוק חזי מאי עמא דבר..

:D:):D

• הוסף לסימניות
כמה לא חלי ולא מרגיש איניש דפיירי שבקי למהיימנתייהו ולית להו אלא תריסר אחוז חומר פעיל, ישקע שמם מבתי ישראל וצא צא יאמרו לו.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שיש פה מישהו שמבין לשון הקודש...
אם מדברים על פירי דיברתי עם פוקטור אנד גמבל היבואן והן הסבירו לי שבתקן בישראל יש 3 רמות. בעבר הם התאימו לרמה של 36% אחוז חומר פעיל. אבל אחרי שהם שינו את המרכיבים והוסיפו כל מיני חומרים חזקים אחרים, הם ירדו בכמה אחוזים בודדים ל32% אבל לפי התקן הם צריכים לרשום את היעד הבא 24%.
לגבי 12% הם אומרים שזה יבואן אחר,עצמאי. שזהו חומר שלא מתאים למים הקשים בישראל והם לא מייבאים אותו כלל. בדקתי בגב האריזות ונוכחתי לראות שאכן זה יבואן שונה עם פרטים שונים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
תור, הם יכולים לאמר מה שהם רוצים. תכל'ס זה דליל הרבה יותר ומנקה הרבה פחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;872850:
תור, הם יכולים לאמר מה שהם רוצים. תכל'ס זה דליל הרבה יותר ומנקה הרבה פחות...

לא,
זה תלוי ביבואנים - השווינו בין שתי האריזות.

ה24% ממש בסדר.

• הוסף לסימניות
תזהרו רק שהילדים לא ילקקו את ה"עיסה" הזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;872865:
לא,
זה תלוי ביבואנים - השווינו בין שתי האריזות.

ה24% ממש בסדר.

קניתי אותו, פתחתי בחוה"מ, עד סוף החג התרוקן שליש... זה פשוט מים, ולמי שזוכר את הפרסומת היפהפיה שלהם עם המגדלים של הצלחות- נראה לי שהיא אינה רלוונטית עוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;872895:
קניתי אותו, פתחתי בחוה"מ, עד סוף החג התרוקן שליש... זה פשוט מים, ולמי שזוכר את הפרסומת היפהפיה שלהם עם המגדלים של הצלחות- נראה לי שהיא אינה רלוונטית עוד...

מה אז גם השנה לא ישבת בסוכה עם האורחים? אלא הדחת כלים? (ע"פ הפרסום שלהם)

• הוסף לסימניות
אין אופציה לשבת עם האורחים ולא לשטוף כלים. זה או לשבת ואח"כ לשטוף או להיות האורחים של מישהו אחר שישטוף אחריך...:)

• הוסף לסימניות
יש לי את ה24, והוא פשוט מים כתומים... כל כמה כלים צריך כמות סבון נוספת. זה לא הפיירי של פעם, זה ברור וכבר שמעתי טענות מעוד אחרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה