- הוסף לסימניות
עידכון מציפחה...
התשלום הבא נדחה לפבואר 2019
למה נקרא שהתשלום נדחה?
הרי שלמנו כעת בנובמבר
אז הרבעון הבא זה פברואר
עידכון מציפחה...
התשלום הבא נדחה לפבואר 2019
במתחם B לא שילמו בנובמבר כלום.למה נקרא שהתשלום נדחה?
הרי שלמנו כעת בנובמבר
אז הרבעון הבא זה פברואר
אוהה למה עוד כזה הרבה זמן?אני יודעת שמתקדם בקצב איטי יחסית לבנינים האחרים ,
מעניין אותי אם משהו יודע מה קורה בפנים ,ואיפה בדיוק אוחזים
כי לפי מה שציפחה אמרו לי שבוע שעבר
הבנין הזה יאוכלס רק עוד שנה וחצי
השאלה אם יהיה כבר בפסח או תחילת האכלוסבנוגע למוסדות וכדו בשכונה...
נערך ישיבה בביתו של רה"י הגאון הגדול ר דוד כהן שליט"א
והנושאים המהותיים עלו על השולחן.
ובעז"ה יהיה הכל מחיידר ועד כויילל.
עובדים על הכל...השאלה אם יהיה כבר בפסח או תחילת האכלוס
או רק בשנה הבאה
איפה יש בניין שלא נבנהיש טענה שבנינים הנמצאים בסמוך לבנין שעדין לא נבנה יתעכבו באכלוס מבחינת בטיחות טופס 4
מישהו שמע על זה?
אין לי מושג.מה לגבי בניין 14? גם קשור לבניין עם הגן שלידו?
מבחינת טופס 4 ואכלוס
לענ"ד זה לא יעכב,2 ו- 14 לא כזה קרוב לבניה כמו 21 ו- 9
לענ"ד זה לא יעכב,
במיוחד שהצפי רשמי מהקבלן הוא באזור אלול.
צפי לגמר עבודה.מה הכוונה צפי רשמי מהקבלן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי1 //