- הוסף לסימניות
כנראה שלא יצאתם לסיור.....לא עם מעלית אחת.
כנראה שלא יצאתם לסיור.....לא עם מעלית אחת.
קשה להאמין שיגיעו ל-70% בעלי רכבים גם עם יחידות.בדיוק בגלל זה תוספת דיירים וזה אומר תוספת רכבים.
וזה פשוט מזיק...
א"כ זה בושה וחרפה.כנראה שלא יצאתם לסיור.....
על סמך מה?קשה להאמין שיגיעו ל-70% בעלי רכבים גם עם יחידות.
על סמך מחקר שנעשה טרם תכנון השכונה.על סמך מה?
בנינים מפלצתיים וצפופים, מפרט נמוך.באיזה קטע בדיוק? תסביר.
דווקא בניגוד לשאר שכונות חרדיות או חצי חרדיות, השקיעו יפה מאוד בפיתוח סביבתי, שטחים פתוחים, מבני ציבור מסודרים ועוד...
בקיץ.שוב אני יהיה הראשון לשמוח אם יתאכלסו בפסח
זה בסדרבקיץ.
בדירות 3 חדרים יש שרותים אחד או שניים?
לא נראה לי הגיוני בפרויקטים בסטנדרט יותר גבוה יש 2לדעתי 3
אחד באמבטיה
אחד שירותי אורחים
ואחד ביחידת הורים
אבל אין לי את התוכניות אז נחכה למי שקנה דירת 3 חד'
לא נראה לי הגיוני בפרויקטים בסטנדרט יותר גבוה יש 2
והיום אין כמעט למצוא שבונים דירה בלי יחידת הורים שכוללת שירותים
אבל נחכה למי שקנה דירת 3 חד'
כמדומני בדירות 3 חדרים בדרך כלל לא עושים יחידת הורים.
כמדומני בדירות 3 חדרים בדרך כלל לא עושים יחידת הורים.
וב-4 חדרים?
וב-4 חדרים?
לא יודעת ברוטשילד, ומי שענה לך כנראה יודע. בכללי - בארבע חדרים יש מקומות שעושים ויש שלא. בשלוש - לא נתקלתי שעושים.וב-4 חדרים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי1 //