- הוסף לסימניות
- #1,141
איך מגיעים לאתר הזה?טופס 4 ראשון במתחם רוטשילד באחיסמךצפה בקובץ המצורף 451706
אז טוב, זה אמנם רק התחנות טרנספורמציה של חברת החשמל
אבל גם זה התחלה....
איך מגיעים לאתר הזה?טופס 4 ראשון במתחם רוטשילד באחיסמךצפה בקובץ המצורף 451706
אז טוב, זה אמנם רק התחנות טרנספורמציה של חברת החשמל
אבל גם זה התחלה....
https://lod.bartech-net.co.il/SearchPermitApplicationאיך מגיעים לאתר הזה?
אני כבר ביקשתי סליחה, לא צריך בכח להמשיך...בדקתי בגוגל מפות אין כזה דבר .
חבל לנסות לעלות נושא לא רצוי בכח,
למרות הרגשת השליחות החשובה.
דיייייייאני כבר ביקשתי סליחה, לא צריך בכח להמשיך...
מוסכם אבל לא עד כדי כך.בעקבות קבוצות הרכישה לכל מיני מוצרים שעולות לאחרונה,
כדייר בבניין משותף אני חושב שסט כללים ראוי להיות מוגדר באסיפת דיירים ע״י קבלת החלטות לגבי אופי התחזוקה והניראות שכולל האם ואיפה ניתן להתקין מזגנים על קירות הבניין, האם רצוי לשמור על ניראות בבחירת סורגים ועוד.
אשר על כן ולמרות שברור שכוח קנייה גדול עלול להוזיל את הרכישה אך ראייה לטווח ארוך ע״י סיכום בין הדיירים תביא לכך שערך הדירות בבניין שמור יהיה גבוה יותר כמו כן איכות ותרבות הדיור שערכם לא תמיד נמדד בכסף הינם גבוהים יותר, אני מציע לחשוב פעמיים על רכישה מוקדמת שלא מתואמת ע״י דיירי כל בניין משותף.
על זאת נוסיף שחוקיות התקנת מזגנים או דברים אחרים על קירות הבית החיצוניים שנחשבים רכוש משותף הינה בעייתית.
סופו של דבר כולנו רוצים לשמור על בניינים ושכונה ראויים שלא יהפכו להיראות כשכונת מצוקה.
כמו כן אני מודע לכך שלא כולם רואים עין בעין את השקפתי בעניין ואף על פי כן אני רואה לנכון וחשוב לי לומר את דעתי.
מעניין אותי לשמוע האם רק אני חושב כך?!?!
מוסכם אבל לא עד כדי כך.
גם בשכונה חילונית מתורבתת לא כל הדיירים עושים אותם סורגים.
מסכים איתך בכל מילה!!בעקבות קבוצות הרכישה לכל מיני מוצרים שעולות לאחרונה,
כדייר בבניין משותף אני חושב שסט כללים ראוי להיות מוגדר באסיפת דיירים ע״י קבלת החלטות לגבי אופי התחזוקה והניראות שכולל האם ואיפה ניתן להתקין מזגנים על קירות הבניין, האם רצוי לשמור על ניראות בבחירת סורגים ועוד.
אשר על כן ולמרות שברור שכוח קנייה גדול עלול להוזיל את הרכישה אך ראייה לטווח ארוך ע״י סיכום בין הדיירים תביא לכך שערך הדירות בבניין שמור יהיה גבוה יותר כמו כן איכות ותרבות הדיור שערכם לא תמיד נמדד בכסף הינם גבוהים יותר, אני מציע לחשוב פעמיים על רכישה מוקדמת שלא מתואמת ע״י דיירי כל בניין משותף.
על זאת נוסיף שחוקיות התקנת מזגנים או דברים אחרים על קירות הבית החיצוניים שנחשבים רכוש משותף הינה בעייתית.
סופו של דבר כולנו רוצים לשמור על בניינים ושכונה ראויים שלא יהפכו להיראות כשכונת מצוקה.
כמו כן אני מודע לכך שלא כולם רואים עין בעין את השקפתי בעניין ואף על פי כן אני רואה לנכון וחשוב לי לומר את דעתי.
מעניין אותי לשמוע האם רק אני חושב כך?!?!
תספר לציבור אולי על קבלן שבנה כמות דירות כזו ופתח את המתחם לסיור .אדוני
אף אחד לא דיבר כעת על פגם זה או אחר
אבל
תדבר בבקשה עם חבר שקנה דירה מקבלן
תעשה השוואה להתנהלות כאן
ותבין את ההבדל
שמים וארץ
ועדיין
מבין מנהלי קבוצת רכישה ציפה היא מהטובות ביותר
נ.ב. ברוב המקרים ניתן להיכנס לאתרי הבנייה בתיאום עם הקבלן.
אפשר לשאול כמה שנים אתה בפרויקט?חברים
אין חולק שמבחינת בניית הפרויקט הוא אחד הפרויקטים שנבנה במהירות גבוהה
7 שנים שלמות.אפשר לשאול כמה שנים אתה בפרויקט?
יהיה בנינים שיהיו הרבה לפניישמעתי שנכון לעכשיו לא יהיו בניינים שייכנסו לפני יולי. האם יש למישהו מידע אחר בעניין?
מה המקור לשמועה הזו?שמעתי שנכון לעכשיו לא יהיו בניינים שייכנסו לפני יולי. האם יש למישהו מידע אחר בעניין?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים