'מוסרים' ה' ירחםאלא אם כן יהיו באזור "חרוצים" שידאגו ל"סדר" העירוני![]()
אוקי אז ככה אפשר לכתוב שלא הבנתם את החילוק ואחזור עליוריבויי דיורין הוא בדיוק יחידות
ממש שטויות.
תפסיק לבלבל את המוח ריבויי דיורין הוא בדיוק יחידות
וזה נקרא הוספת פתח
יאללה בוא נראה שכל מי שהולך לבנות יחידה הולך לשאול רב.מאוד מקוה לחשוב שלא יהיו לי שכנים בבנין שילשינו על חבריהם האברכים [אף אם יש בזה עוול] ולא ילכו לדין תורה! ומגבים בריש גלי את העיריה שתקנוס ב300000 שקל למי שיפצל
בושה וחרפה מה שהולך פה.יחידות אינן ריבוי דיורין. ולכן נדיר עד כמעט לא מצוי בימינו מצב שיגרום לבית הדין לפסוק לחיוב.
כדאי לכם לבדוק את הדבר אצל דיינים ובבתי דין.
- טענות של היזק מכל סוג שהוא לא רלוונטיות במקרים הללו. בהם אין שום שינוי כלפי חוץ.
במקום שתהיה משפחה בת מספר נפשות רב, דרים שם זוגות צעירים. שהנזק שהם גורמים לשאר הדיירים בנין קטן בהרבה ממשפחה מרובת ילדים. ובמקרים כאלו כופין על מידת סדום.
ויש מחטיאי הרבים שגורמים לשכנים שלהם להלשין עליהם...מאוד מקוה לחשוב שלא יהיו לי שכנים בבנין שילשינו על חבריהם האברכים
בושה וחרפה מה שהולך פה.
אתם עדין לא מבינים תבעיה????????????????????
ומתחילים לכתוב שזוגות צעירים פחות מפריעים?
מזה קשור לריבויי דיורין
ואם בסברות עסקינן אז נשמע מאוד הגיוני לחכות 10 דק למעלית??????????.
אל תשכחו העיקר שיהיה לכם אתרוג הכי מהודר...
וכו וכו וכו
בין אדם לחבירו 0
ויש מחטיאי הרבים שגורמים לשכנים שלהם להלשין עליהם...
גם חמור, לא רוצה שכנים כאלו![]()
לכם אין אתרוג מהודר??? מי זה אתם שעליהם את מדברת??? אני אדם פרטי למדי!אל תשכחו העיקר שיהיה לכם אתרוג הכי מהודר...
כנראה שבגלל זה את למה מבינה את העניןאני גרה בבנין בן ששה דיירים שבו הוסיפו כרגע יחידה אחת. בע"ה בעתיד הקרוב מתוכננת בניה של עוד שתי יחידות על הגג שאמורות להיות מושכרות - אגב, כל היחידות לא שלי.
כלומר תוספת של 50%!! דיירים לבנין. ולא. לא חושבת להתנגד. למרות שאין לי אחוזי בניה במקביל.
לא זוגות צעירים הם הגורמים ללכלוך, לבלאגן, לתפוסה של המעלית, לליכלוך ולשאר הנזקים בבניין.
באחיסמך, מדובר בתוספות של כ10% לבנין. וזו לא תוספת כאמור! אלא חלוקה של דירה קיימת. בלי שינוי חיצוני.
במקום משפחה של שמונה נפשות, יהיו שני זוגות! שרוב היום לא שוהים בדירה.
בסופו של חשבון יש כאן הפחתה ניכרת במספר הדיירים בפועל.
אפשר להרגע.
איך זה קשור?אלא למי שלא מוכן בשום אופן לסבול שום אי נעימות אפי' אם לשכנו יהיה הרבה רווח ושמח עם דברים שאינם ע"פ השו"ע
מבחינתי הסתיים הדיון הגולשים ישפטו... ושוב איני מגבה שום עוול ואם זה לא בסדר יש בי"דאיך זה קשור?
איך זה קשור?
אני אתן לך משל בתקווה להבנה.
אדם עשיר קנה לו וילה גדולה עם חצר גדולה ולידו גר אדם פחות עשיר שאומר הוא בכ"מ לא משתמש כ"כ בחצר אז אני אבנה לי יחידה בחצירו.
והעשיר יבוא ויעיר לו הוא יצעק עליו צר עין הרי אני מרוויח אז קצת אי נחות תוותר.
נשמע הגיוני?
איך ניתן להשוות ששה דיירים ל 32!אני גרה בבנין בן ששה דיירים שבו הוסיפו כרגע יחידה אחת
וגם הרחיבו בצורה חריגה את המדרגות של הבנין גם לקומה השמיניתהדירות דופלקס מותאמות לחלוקה ונבנו בגלל זה בלי מדרגות מבטון....
יש כאלה שקנו בצורה של טאבו משותף
וידוע לי במפורש שציפחה יודעים מזה..
בציפחה הסבירו לי בזמנו שבגלל זה לא עושים בתוך הדירות מדרגות מבטןן...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים