השמח בחלקו הוא העשיר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך ומאיפה מבינים כזה דבר?הבנתי שמי שקיבל טפסים למילוי לשלב ב כנראה יתקבל.
(לא מוסמך בוודאות)
איך ומאיפה מבינים כזה דבר?הבנתי שמי שקיבל טפסים למילוי לשלב ב כנראה יתקבל.
(לא מוסמך בוודאות)
מי אמר שהוא יתקבל?
בשמחה:לאחר בדיקה מעמיקה.
לא נמצא שום תמונה באתר תדהר עם דודים או קולטים.
אשמח אם תעלו תמונה משם ותראו את זה....
נכון ללפני שבועים לא היה.ביתד כתוב שיש ארונות מטבח..
מישהו יכול לאשר שראה קצה קצהו של ארון?
צודקים.
בכיףצודקים.
לא שמנו לב לתמונות הללו
ביתד כתוב שיש ארונות מטבח..
מישהו יכול לאשר שראה קצה קצהו של ארון?
נכון ללפני שבועים לא היה.
נו נויש לי הסרטה של דירה כמעט מוכנה
יש שם מטבח כולל ברזים ושיש
כנראה.לפני חצי שנה היה מטבחים?
אני לא מצליחה באישי תשלחי לי את המייל שלךיש מצב את שולחת באישי?
בטוח שזה לא צילום של דירה משנות ה50 ?הנה צילומסךצפה בקובץ המצורף 412521
חשבתי יהיה הרבה יותר גרוע....בטוח שזה לא צילום של דירה משנות ה50 ?
מי בחר את הידיות מטבח, אחד מרבני הוועד?!
אשמח גם לקבל למייל שבחתימהאני לא מצליחה באישי תשלחי לי את המייל שלך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי1 //