- הוסף לסימניות
לא לקחנו מאגוז שקל.
חוץ ההלוואה שהם חייבו לקחת
פשוט חוצפה.
לא השתמשתם בהלואה?
לא לקחנו מאגוז שקל.
חוץ ההלוואה שהם חייבו לקחת
פשוט חוצפה.
ממש לא.לא השתמשתם בהלואה?

כתבה היום בגלובס
ראש העיר לוד: "קניתי דירה בקבוצת רכישה - והיא תקועה"
ראש עיריית לוד יאיר רביבו הצטרף לפני יותר מארבע שנים לקבוצת רכישה שקנתה מגרש בשכונת אחיסמך בעירו, לבנייה למגורים ● בשיחה עם "גלובס" הודה: "מדובר בחוויה לא נעימה בכלל ואנו רחוקים מאוד מסיום הבנייה" 15
שלומית צור, היום, 10:40
לא נראה לי שזה קשור לרוטשילד.גם לי חסום, זכור לי שקנה בשכטר קוטג'/וילה
הוא קנה בשכטר,במתחם של הקוטג'יםגם לי חסום, זכור לי שקנה בשכטר קוטג'/וילה
מנין לך שהם טוענים??
(מן הסתם התקשרת לברר)
הדבר הכי מעצבן שלא שולחים לוח סילוקין נורמלי ולא מדווחים שום מדבר...
(הלוח סילוקין שהביאו לנו בהחתמה שווה לפח)
זה לא מעודכן בכלל, ולא כדאי להסתמך על זה.יש להם אתר אפשר להכנס לאזור האישי ולהסתכל על הלוח סילוקין שמשתנה באמת כל תקופה
בציפחה טוענים שרק מי שלא לקח הלוואה בכלל יצטרך לשלם.אין כאו הגיון. יש עובדות.
בשעת ההחתימה שולמו כ3500 עמלת חיתום יפויי כח ואגרה
מעבר לזה ישנה עלות של 1.5 אחוז מכלל עלות הפרויקט שמשולמים לאגוז על עמלת פתיחת תיק
(מה שכן, סכום זה עדיין לא שולם וכנראה ישולם עם הפרעון לאגוז)
כלומר על דירה בשווי מיליון שח בסופו של דבר תשלם 18500 שח עמלות
מעבר לריבית המטורפת של 7.45
כמה שיותר.מתי מתקדמים בשלב ב?
כמה כסף צריך להכין-בסה"כ חוץ מהדירה...את כל התוספות מהצד....
זה לא מה שכתובבציפחה טוענים שרק מי שלא לקח הלוואה בכלל יצטרך לשלם.
ומכיון שהם לקחו בשביל כולם לא יצטרכו.
הבעיה היא שכל אחד בציפחה אומר דברים אחרים.
וא"א לדעת מי יודע באמת ומי לא.
שאלנו גם את אגוז.צריך לקרוא את החוזה או לשאול את אגוז
כן.מי שלא צריך ליווי של אגוז מכריחים אותו לקחת ליווי?
מה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים