נדמה לי שאסורשלום וברכה!
אני מעניין לשכור דירת גן האחד הבניינים שפונים לכוון רחוב יחד שבטי ישראל (בניינים מס': 20,21, 9,8,7,18) דירה שפונה לרחוב
המעוניין שיפנה אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בברכה,
מאיר גרטנר
לגבי התלמוד תורה של פרושים, אשמח לקבל מידע התקשרות ורישום.
תודה מראש.
אז מה דחוף להם לגבות את כל השלוש מאות אלף שקל מיד כבר עכשיו???אפריל
זה עבור רכישת הקרקע על שם הרוכשיםאז מה דחוף להם לגבות את כל השלוש מאות אלף שקל מיד כבר עכשיו???
מדובר בדיור למעשהאני חושב שחלק משלב ב' הוא אם חניון משותף עם עוד קבוצה
כך שאם כן צריך להגיע להסכם לפני בניה איך בונים
אשמח אם יוכלו לומר לי אם זה באמת כך, ואם מי הקבוצה
זה לא עולה ככהזה עבור רכישת הקרקע על שם הרוכשים
זה עוד כחודש...אז מה דחוף להם לגבות את כל השלוש מאות אלף שקל מיד כבר עכשיו???
ביקשתי שידחו לי את הפירעון של השיק האחרון והם היו נדיבים בשבועיים בלבד מה שאומר שממש דחוף להם לגבות את כל הסכוםהלוואי...
זה דווקא מאוד יפה ומתחשב...ביקשתי שידחו לי את הפירעון של השיק האחרון והם היו נדיבים בשבועיים בלבד מה שאומר שממש דחוף להם לגבות את כל הסכום
א. מאיפה אתם יודעים בוודאות שזה לא עולה כך? ב. כמה זה כן עולה, לדעתכם? ג. כמה הם הוצאות העו"ד, רו"ח, חברת ליווי כספי, ליווי הנדסי, מהנדסים, אדריכלים, מפקחים, ועוד רשימה אין סופית.זה לא עולה ככה
פשוט שאלתי ורציתי להוכיח שאולי מתחילים ליישר כבר את השטח מיד לאחר הקניה של הקרקעלאף אחד אין שום עניין ושום כוונה לקחת שקל מאנשים לפני הזמן............
שלב ב מתחילים בבניה ממש בימים הקרובים.
מנין לכם?בשלב ב אומרים בציפחה עוד חודש חודש וחצי ההגרלות...
ומתכננים להתחיל לבנות בתחילת אפריל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים