דרוש מידע לרוכשי רוטשילד באחיסמך (גני איילון)

מצב
הנושא נעול.
אכן, אבל יש דברים שצריך להתארגן אליהם מראש, מזגן, ריהוט מינימלי, מוצרי חשמל למי שאין ועוד. וכמו כן ישנם אנשים שחושבים שאם הם ידחו אז זה יידחה לנצח.. אז רוצים לסיים כמה שיותר הרבה מיד בהתחלה.
אבל בעיקרון, ודאי שיותר נכון לגור תקופה קצרה ככה הצרכים הרבה יותר ממוקדים והמוצרים שייבחרו יתאימו יותר לצרכים הספציפיים.
את הדברים ההכרחיים שצריך מראש, לדעתי כדאי להזמין לפחות אחרי הבדק בית

כדי לראות את הדירה קודם ולדעת באמת מה צריך ומה מתאים
מי שמתכוננת לשדרג המטבח בשדרוג בסיסי של תוספת ארונות, ואולי גם הרעיון של המעצבת שפרסמה בפורום על תנור בילדאין שזה מוסיף ארונות עמוקים במיוחד [יש לי בדירה שאני שוכרת ואלו ארונות עמוקים כפול או יותר מארונות עליוניים רגילים], וודאי שאין לה מה לקנות עתה תנור כיריים.
ושוב, קצת לנשום את גודל הדירה והמראה שלה, צבע חיפוי וצבע ריצוף, ואז אפשר להשלים הפזל

מזגנים כעיקרון, אם אתם קונים כמה מזגנים עיליים ולא אחד מרכזי, אז כ"א יכול לפנות לחנות למתקינים ולקנות במחיר של מתקין [כ500-700 ש"ח פחות מקרן בני הישיבות/דובינסקי לכל מזגן] ללא צורך בקבוצת רכישה. פשוט תגידו אני גר בבניין חדש אם תעשו מחיר אשלח אליכם גם את השכנים..

אחרי הקניה יש צורך במתקין וזה כ"א יכול למצוא ולסגור דיל על מחיר להתקנת המזגנים.
כמובן יש צורך לבדוק המלצות שמדובר במתקין מקצועי והגון.

אל תשכחו לוודא שהמחיר הסופי מזגן+ התקנה + צנרת לא מגיע למחיר הרגיל ואז חבל על הזמן.

אני רכשתי מזגן במחיר עלות בחנות מזגנים בשם 'רשת מחסני איכות', כתובת: האורג 8 ישפרו סנטר, מודיעין, מס' טלפון בחנות 08-673-9020, מס' פלא' של המוכר מיקי כהן 0543292471

נערך לאחרונה ב:
בנוגע למטבחים, אם מדובר על שידרוג במחיר של 20,000 ומעלה תבררו על מטבחי איקאה יש לחברים שלנו כבר 10 שנים והם מאד מרוצים

מזגנים כעיקרון, אם אתם קונים כמה מזגנים עיליים ולא אחד מרכזי, אז כ"א יכול לפנות לחנות למתקינים ולקנות במחיר של מתקין [כ500 ש"ח פחות מקרן בני הישיבות לכל מזגן] ללא צורך בקבוצת רכישה. פשוט תגידו אני גר בבניין חדש אם תעשו מחיר אשלח אליכם גם את השכנים..

אני רכשתי מזגן במחיר עלות בחנות מזגנים בשם 'רשת מחסני איכות', כתובת: האורג 8 ישפרו סנטר, מודיעין, מס' טלפון בחנות 08-673-9020, מס' פלא' של המוכר מיקי כהן 0543292471
למה שיתן לי במחיר עלות?

מזגנים כעיקרון, אם אתם קונים כמה מזגנים עיליים ולא אחד מרכזי, אז כ"א יכול לפנות לחנות למתקינים ולקנות במחיר של מתקין [כ500 ש"ח פחות מקרן בני הישיבות לכל מזגן] ללא צורך בקבוצת רכישה. פשוט תגידו אני גר בבניין חדש אם תעשו מחיר אשלח אליכם גם את השכנים..
0543292471
איך אפשר להחליט על מזגנים עיליים, כשככל הנראה לא תאושר התקנה בקירות חיצוניים

מזגנים כעיקרון, אם אתם קונים כמה מזגנים עיליים ולא אחד מרכזי, אז כ"א יכול לפנות לחנות למתקינים ולקנות במחיר של מתקין [כ500 ש"ח פחות מקרן בני הישיבות/דובינסקי לכל מזגן] ללא צורך בקבוצת רכישה. פשוט תגידו אני גר בבניין חדש אם תעשו מחיר אשלח אליכם גם את השכנים..

אל תשכחו לוודא שהמחיר הסופי מזגן+ התקנה + צנרת לא מגיע למחיר הרגיל ואז חבל על הזמן.

מי אוסף את המזגנים מהמחסן עד לבית הלקוח?

איך אפשר להחליט על מזגנים עיליים, כשככל הנראה לא תאושר התקנה בקירות חיצוניים
מי אמור לאשר? העיריה?
תתקשרו לעירית לוד ותבררו מה הנוהל בעיר, אולי אפשר להוציא אישור.
בכל מקרה תצטרכו לדעת את האורך של הצנרת, אז כמו שהמליצו כאן חכו עד שתקבלו את הדירה, ואז תבדקו מה אתם צריכים באמת.

נערך לאחרונה ב:
מי אמור לאשר? העיריה?
תתקשרו לעירית לוד ותבררו מה הנוהל בעיר, אולי אפשר להוציא אישור.
.
הוראות עריית לוד:
הכנה למזגנים מפוצלים ייעשה כך שצנרת גז, חשמל וניקוז תהיה שקועה בחזיתות הבניין
ולא תהיה גלויה. לא תתאפשר התקנת מזגן בחזית הפונה לרחוב. בדירות הפונות לחזית
הרחוב בלבד, יוסדר פתרון בתחום מרפסת מאחורי מעקה בנוי.
מערכות דירתיות כדוגמת: מזגנים, מעבים, דוד מים וכד' וכן תליית כביסה לא ימוקמו
בחזית הבניין. ימוקמו מאחורי מסתור כביסה או בתחום המרפסת מאחורי מעקה בנוי.

קבצים מצורפים

• התקנת מזגנים עיריית לוד.pdf
    KB 312.4 · צפיות: 80
השאלה לא מה ההנחיות שכתובות איך לבנות בניין. אלא איך העירייה מתנהגת בפועל זה יהיה מאוד לא נעים לגלות שאתה השקעת והתקנת מאחורי המסתור מזגן מרכזי על כל החסרונות וכל השכנים התקינו מזגנים רגילים והעירייה לא עשתה כלום

הוראות עריית לוד:
הכנה למזגנים מפוצלים ייעשה כך שצנרת גז, חשמל וניקוז תהיה שקועה בחזיתות הבניין
ולא תהיה גלויה. לא תתאפשר התקנת מזגן בחזית הפונה לרחוב. בדירות הפונות לחזית
הרחוב בלבד, יוסדר פתרון בתחום מרפסת מאחורי מעקה בנוי.
מערכות דירתיות כדוגמת: מזגנים, מעבים, דוד מים וכד' וכן תליית כביסה לא ימוקמו
בחזית הבניין. ימוקמו מאחורי מסתור כביסה או בתחום המרפסת מאחורי מעקה בנוי.
מצויין
מה שכן,
אפשר לשים את זה במרפסת מי שרוצה.

השאלה לא מה ההנחיות שכתובות איך לבנות בניין. אלא איך העירייה מתנהגת בפועל זה יהיה מאוד לא נעים לגלות שאתה השקעת והתקנת מאחורי המסתור מזגן מרכזי על כל החסרונות וכל השכנים התקינו מזגנים רגילים והעירייה לא עשתה כלום
נראה לי שבמחיר למשתכן לא רואים מזגנים בקירות חיצוניים, ולא בכדי!

מצויין
מה שכן,
אפשר לשים את זה במרפסת מי שרוצה.
חבל להעמיס על המרפסת הבודדת, בדגם B אפשר להעמיס היחידות החציניות של המזגנים בחלל של תליית כביסה/מול חלון מטבח. מצריך צנרת ארוכה, אך האם יש מנוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.