דרוש מידע לרוכשי רוטשילד באחיסמך (גני איילון)

מצב
הנושא נעול.
מישהו יודע האם בנין מספר 13 שזה גנים זה מתחת לבנין גבוהה או שזה מבנה נמוך?

תודה על ההסבר בעניין A וB. ואולי בכ"ז מישהו יודע מה קורה עם בניין מס' 1

תודה על ההסבר בעניין A וB. ואולי בכ"ז מישהו יודע מה קורה עם בניין מס' 1
התמונה האחרונה שיש ברשותי של בנין מס' 1
בנין 1.jpg

מן הסתם התקדם מאז

לרוכשים היקרים
בחודש וחצי הקרוב ידרש תשלום נוסף גם לאלו שכבר השלימו למאה אחוז
יהיו מוכנים

הכוונה על ה20000 שהוסיפו במזומן מעבר למאה אחוז או עוד התייקרות?

לרוכשים היקרים
בחודש וחצי הקרוב ידרש תשלום נוסף גם לאלו שכבר השלימו למאה אחוז
יהיו מוכנים
על מה ולמה, האם ישנם עלויות שלא קשורות לבניה בפועל? האם ישנו מדד נסתר שממשיך לצמוח?

יש למישהו תשובה יותר ממתקדמים?
על מה ולמה, האם ישנם עלויות שלא קשורות לבניה בפועל? האם ישנו מדד נסתר שממשיך לצמוח?
חברים יקרים, אני לא מבינה, אתם לא קוראים את המכתבים ששולחים לכם, שום דבר לא חדש, הכל כתוב בצורה ברורה הניתנת להבנה לתלמידי עממי [גם ללא לימודי ליבה]
מצורף ציטוט ממכתב דרישת תשלום האחרון
upload_2019-4-8_12-57-41.png

נ.ב. מה שכן כדאי לעדכן את החברים, כי נידרש להפקיד כערבון סכום נוסף [כ - 40000 ש"ח] המשמש כבטחון מול חברת אגוז, עד שכל החברים יפרעו חובם מול אגוז.
גם סעי' זה מופיע בהסכם מול אגוז, אלא שאף אחד/אחת מאתנו לא טרח לקרוא את ההסכם בן החמישים עמודים.
סכום זה יחזור בשלמותו לאחר השלמת הפרוייקט - הוי אומר מתחמים A,B,E, כשכל החברים יפרעו חובם לאגוז

חברים יקרים, אני לא מבינה, אתם לא קוראים את המכתבים ששולחים לכם, שום דבר לא חדש, הכל כתוב בצורה ברורה הניתנת להבנה לתלמידי עממי [גם ללא לימודי ליבה]
מצורף ציטוט ממכתב דרישת תשלום האחרון
צפה בקובץ המצורף 466639

נ.ב. מה שכן כדאי לעדכן את החברים, כי נידרש להפקיד כערבון סכום נוסף [כ - 40000 ש"ח] המשמש כבטחון מול חברת אגוז, עד שכל החברים יפרעו חובם מול אגוז.
גם סעי' זה מופיע בהסכם מול אגוז, אלא שאף אחד/אחת מאתנו לא טרח לקרוא את ההסכם בן החמישים עמודים.
סכום זה יחזור בשלמותו לאחר השלמת הפרוייקט - הוי אומר מתחמים A,B,E, כשכל החברים יפרעו חובם לאגוז
כן
אבל איך זה מגיע ל20000 אל"ש
בחודשיים שלוש?
ומזה הערבון הזה פשוט חוצפה

• תודה
Reactions: stk
כן
בחודשיים שלוש?

ועכשיו ברצינות
אם חלילה לא תהיה לנו האפשרות להשיג סכום נוסף עד לאכלוס?

ועכשיו ברצינות
אם חלילה לא תהיה לנו האפשרות להשיג סכום נוסף עד לאכלוס?
מסכימה איתכם
זה פשוט מעצבן.
תודיע מראש
כסף לא קוטפים מהעץ.
במיוחד שאגוז לא נותנת.

• תודה
Reactions: stk
כן
בחודשיים שלוש?
יורשה לי לשאול, האם קראתם את ההסכם של החמישים העמודים שחתמתם עליו מול אגוז, אם קראתם אתם אמורים להיות מעודכנים, ואם לא, אז מדוע הם חוצפנים?
בכל אופן אני מבינה את הרגשתכם, גם אני הרגשתי כך כששמעתי על כך בפעם הראשונה, אך במחשבה שניה אני מציע לכם להצטרף לתובנה אליה הגעתי
חברת הניהול עושה את המקסימום כדי להביא אותי ואותך ואת כל הקבוצה לדירה הנכספת, עושה את מה שאני ואת לא יכולים לעשות, אני בטוחה שאם היו נותנים לי לנהל את זה, המצב היה הרבה יותר גרוע,
אין טעם להכנס שוב לוויכוחים סביב התהנהלות הוועד, שלדעתי רק מי שעבר קבוצות אחרות יודע להעריך ולהתמוגג מההתנהלות המיוחדת שאין כמותה בשום מקום. כמי שעברה מסלול חתחתים בשתי קבוצות רכישה שונות, אני לא גומרת להודות לה' על הזכיה שנפלה בחלקי בקבוצה זו.
נכון זו לא רכישה מקבלן, אך את זה כולנו ידענו מראש, וכקבוצת רכישה 'אין עליהם'

יורשה לי לשאול, האם קראתם את ההסכם של החמישים העמודים שחתמתם עליו מול אגוז, אם קראתם אתם אמורים להיות מעודכנים, ואם לא, אז מדוע הם חוצפנים?
בכל אופן אני מבינה את הרגשתכם, גם אני הרגשתי כך כששמעתי על כך בפעם הראשונה, אך במחשבה שניה אני מציע לכם להצטרף לתובנה אליה הגעתי
חברת הניהול עושה את המקסימום כדי להביא אותי ואותך ואת כל הקבוצה לדירה הנכספת, עושה את מה שאני ואת לא יכולים לעשות, אני בטוחה שאם היו נותנים לי לנהל את זה, המצב היה הרבה יותר גרוע,
אין טעם להכנס שוב לוויכוחים סביב התהנהלות הוועד, שלדעתי רק מי שעבר קבוצות אחרות יודע להעריך ולהתמוגג מההתנהלות המיוחדת שאין כמותה בשום מקום. כמי שעברה מסלול חתחתים בשתי קבוצות רכישה שונות, אני לא גומרת להודות לה' על הזכיה שנפלה בחלקי בקבוצה זו.
נכון זו לא רכישה מקבלן, אך את זה כולנו ידענו מראש, וכקבוצת רכישה 'אין עליהם'
בנוגע להתנהלות מסכימה איתך.אבל למה ציפחה לא יכולים להודיע לפניי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה