מה פתאום לא יחזרו, ימכרו את הדירות , ובסוף הכל יחזורצריך להתפלל שבאמת כולם יסתדרו עם המשכנתא
אחרת ה40.000 ש"ח גם לא יחזרו...
מענין, לי שלחו בדואר אפילו שלא ביקשתי.העניין שאת החוזה בן החמישים עמודים חוץ ממעמד החתימה (שגם אז לא כ"כ היה אפשרי לקוראו) לא שלחו לי עד לרגע זה. (למרות שביקשתי)
אם אני לא טועה הסכום לערבויות הוא 7000 ש"ח
את טועה, מהיכן לקחת סכום זההעניין שאת החוזה בן החמישים עמודים חוץ ממעמד החתימה (שגם אז לא כ"כ היה אפשרי לקוראו) לא שלחו לי עד לרגע זה. (למרות שביקשתי)
אם אני לא טועה הסכום לערבויות הוא 7000 ש"ח
פשוט הזזזוווייייאת טועה, מהיכן לקחת סכום זה
צפה בקובץ המצורף 466753
אתם הזוווווייייייםםםםםם שחותמים על טפסים ולא מבינים את המשמעות שלהםפשוט הזזזווויייי
היה ברירה לא לחתום?אתם הזוווווייייייםםםםםם שחותמים על טפסים ולא מבינים את המשמעות שלהם
אני מבינה שבעיקרון יש מצב שהחתימו אתכם שאחרי שנתיים הדירה חוזרת לבעלות המוכרים......
ולא פרשתם כל ה 8 שנים מרצונכם הטוב, בשונה מרבים שכן פרשו וקבלו את מלא התמורה ששלמו, ללא קיזוז של שקל.היה ברירה לא לחתום?
אנחנו מחכים לדירה 8 שנים
כנראה כל אחד זה משהו אחר.ולא פרשתם כל ה 8 שנים מרצונכם הטוב, בשונה מרבים שכן פרשו וקבלו את מלא התמורה ששלמו, ללא קיזוז של שקל.
אנחנו למשל פרשנו, אך חזרנו כשהתחיל לזוז, כך שבעצם גם לא פרשנו [למעט משיכת 80000 שח שלא עשינו אתם כלום, ושוב שלמנו אותם]..
אין כאן שום דבר באישי, אך תבינו, שכל תלונה שלכם היא נגד עצמכם, אף אחד לא רימה אתכם, ורק עבד ללא לאות בשבילכם.
איך אמרה לי חברה, הוועד לא עובד אצלכם, הוא עובד למענכם.
על איזה חוזה מדובר כאן, על החוזה עם אגוז, או החוזים האחרים שיש אותם באתר של ציפחה [בשלב ב']?אתם הזוווווייייייםםםםםם שחותמים על טפסים ולא מבינים את המשמעות שלהם
אני מבינה שבעיקרון יש מצב שהחתימו אתכם שאחרי שנתיים הדירה חוזרת לבעלות המוכרים......
חוזה מול אגוז שנחתם אצל עוה''ד שירן בן עזראעל איזה חוזה מדובר כאן, על החוזה עם אגוז, או החוזים האחרים שיש אותם באתר של ציפחה [בשלב ב']?
אולי הכוונה לזה?לרוכשים היקרים
בחודש וחצי הקרוב ידרש תשלום נוסף גם לאלו שכבר השלימו למאה אחוז
יהיו מוכנים
לא מבין איך מופיע סעיף כזה בחוזה עם אגוז, בזמן שבהסכם שיתוף נאמר שכל אחד אחראי להלואה שלו בלבד.נ.ב. מה שכן כדאי לעדכן את החברים, כי נידרש להפקיד כערבון סכום נוסף [כ - 40000 ש"ח] המשמש כבטחון מול חברת אגוז, עד שכל החברים יפרעו חובם מול אגוז.
גם סעי' זה מופיע בהסכם מול אגוז, אלא שאף אחד/אחת מאתנו לא טרח לקרוא את ההסכם בן החמישים עמודים.
סכום זה יחזור בשלמותו לאחר השלמת הפרוייקט - הוי אומר מתחמים A,B,E, כשכל החברים יפרעו חובם לאגוז
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות..אין כאן שום דבר באישי, אך תבינו, שכל תלונה שלכם היא נגד עצמכם, אף אחד לא רימה אתכם, ורק עבד ללא לאות בשבילכם.
איך אמרה לי חברה, הוועד לא עובד אצלכם, הוא עובד למענכם.
אנשי הועד מקבלים שכר, ממש לא אנשי חסדהדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות..
ולא, שלא תחשבו נכון אין לי שום מילה נגד הועד, להיפך, כשמדובר באנשי חסד אמיתיים כמו אלו היה מצופה מהם לבדוק על מה הולכים להחתים אותנו.
ראשית, כל אנשי החסד בכל ארגוני החסד מקטן ועד גדול מקבלים שכר, ואין בכל זה לגרע בגרם אחד מעוצמות החסד וזכויותיהם.אנשי הועד מקבלים שכר, ממש לא אנשי חסד
יש בסיפור הזה אנשי חסד מופלאים, אבל אין קשר לועד משתכני אחיסמך, שהוא גוף מקצועי שהוקם לצורך הבניה
באופן כללי הסיפור עם אגוז מתחילתו עד סופו דורש הסברים, יתכן שזה היה מחוסר ברירה , אבל מלמעלה זה נראה יותר רשלנות וחפיפיניקיות
בנוגע לזה שכולם חתמו, אין אחד שראה את כל הדברים המשונים האלה בזמן אמת כולם הסתמכו על הועד וציפחה והעורך דין שמטעמינו, ועל סמך זה חתמו, והאחריות מוטלת עליהם
כפי שכבר אמרו אין שום היגיון בפיקדון הזה שישמר למשך לפחות שנתיים, עד שבניני הגנים והמכולת יתאכלסו, והכל יגמר, על מה ולמה לתקוע סכום כזה לכ''כ הרבה זמן?!
זה סכום שמי שיקח אותו מהבנק ישלם עליו סכומים גדולים מאוד
אולי מישהו יצליח למצוא פיתרון אחרכפי שכבר אמרו אין שום היגיון בפיקדון הזה שישמר למשך לפחות שנתיים, עד שבניני הגנים והמכולת יתאכלסו, והכל יגמר, על מה ולמה לתקוע סכום כזה לכ''כ הרבה זמן?!
זה סכום שמי שיקח אותו מהבנק ישלם עליו סכומים גדולים מאוד
כן בטח...אתם הזוווווייייייםםםםםם שחותמים על טפסים ולא מבינים את המשמעות שלהם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים