- הוסף לסימניות
- #1,841
שינו את המטבח המקורי בכל הדירות/ הגדלים?תודה על התמונות, איזה טיפוס בנין מדובר? זהו המטבח הסטנדרטי?
לא דיברו על כך שאין מחיצה בין הכיורים?
שינו את המטבח המקורי בכל הדירות/ הגדלים?תודה על התמונות, איזה טיפוס בנין מדובר? זהו המטבח הסטנדרטי?
לא דיברו על כך שאין מחיצה בין הכיורים?
נראה לי שכן.שינו את המטבח המקורי בכל הדירות/ הגדלים?
אגב, בכנס הייתה נציגה של מכבי שהייתה ממש בענינים (ככה עשה רושם) היא טענה שראש העיר מקדם ממש בברכה את התושבים ועושה הרבה מאמצים לתת תנאים טוביםמשיחה עם ראש העיר מר יאיר רביבו.
יצא שברגע שזה יהיה תלוי בו לא יעכב אפי ביום.
כנראה שזה עדין ענין של הקבלן שלא החתים מספיק את כל הגורמים.
אכן.אגב, בכנס הייתה נציגה של מכבי שהייתה ממש בענינים (ככה עשה רושם) היא טענה שראש העיר מקדם ממש בברכה את התושבים ועושה הרבה מאמצים לתת תנאים טובים
מזתאמרת המחיצה?בקשר למטבח השינוי הראשון שהייתי עושה בו זה אכן המחיצה בין בשרי לחלבי
ונראה שהרבה רוצים אולי נעשה קבוצתית זה בטוח יצא פחות
מה נדרש בשביל זה?
זה שינוי משמעותי... להזיז את המיקום של הכיורבקשר למטבח השינוי הראשון שהייתי עושה בו זה אכן המחיצה בין בשרי לחלבי
ונראה שהרבה רוצים אולי נעשה קבוצתית זה בטוח יצא פחות
מה נדרש בשביל זה?
הא לא הבנתי אז כן יש מחיצה מצוין! זה מה שאני רוצהמזתאמרת המחיצה?
את רוצה להוריד את זה?
את רוצה מחיצה?הא לא הבנתי אז כן יש מחיצה מצוין! זה מה שאני רוצה
פשוט הדירה שלי היתה סגורה אז עליתי לדירה אחרת פתוחה ושם לא היתה מחיצה
אז זה מה זה אומר?לחלק עשו כן ולחלק לא?איך אדע אם לי יש?
באמת???איך אדע מה עשו לי
כל אחד יכל לבחור?לא זוכרת ששאלו אותי
מה שאני ראיתי בדירה מעלי זה כיורים צמודים ממש בלי מחיצה
הכל בסדר.איך אדע מה עשו לי
כל אחד יכל לבחור?לא זוכרת ששאלו אותי
מה שאני ראיתי בדירה מעלי זה כיורים צמודים ממש בלי מחיצה
אכן במקור הכיורים היו מופרדים ומרוחקים, אך בלט בהם החסרון שאחד הכיורים נמצא תחת חלון, מה ששולל את האפשרות לארון עליון מעל הכיור, אין אפשרות לרחוץ הכלים ולהעמיד אותם מעל הכיור לטפטף. חסרון משמעותי מאוד!את רוצה מחיצה?
בתוכניות המקוריות יש פשוט מרחק גדול בין שני הכיורים, כל אחד בכיוון אחר - כמו שיש נפרד..
לדעתי זה עדיף מ 2 כיורים צמודים גם אם יש מחיצה ביניהם....
תודה על המידע אני רואה שאת ממש מעורה...אכן במקור הכיורים היו מופרדים ומרוחקים, אך בלט בהם החסרון שאחד הכיורים נמצא תחת חלון, מה ששולל את האפשרות לארון עליון מעל הכיור, אין אפשרות לרחוץ הכלים ולהעמיד אותם מעל הכיור לטפטף. חסרון משמעותי מאוד!
בשל כך התבצע השינוי, הכיור שתחת החלון הוצמד לחבירו בקיר ללא החלון, כך שלשני הכיורים יש ארון מייבשי כלים מעל הכיור.
לאחר השינוי נוצר חסרון חדשן, שהשייש החלבי הוקטן מאוד, אך לדעתי זה עדיף מכיור ללא מייבש כלים מעליו.
למותר לציין, שאלו שיקבלו את הצעת המעצבת להעמיד בשייש כיריים בילדאין, וודאי שהצמדת הכיורים מועילה ביותר
את ההפרדה מדביקים על השייש לאחר גימור שאר העבודות [חיפוי קרמיקה בין שיש לארון עליון, מילוי רובה וכו'], כך שלא בכל דירה שתכנסי תראי את ההפרדה, אך בהחלט היא תתבצע במוקדם או במאוחר.תודה על המידע אני רואה שאת ממש מעורה...
אז אם כך בטוח שיהיה הפרדה?
וכן כירים בילדאין את מתכונת לכירים חשמליות שהם לא על תנור נכון?זה מומלץ?
ומה עושים ברווח שהושאר לתנור שם את מתכונת לבנות ארון לתנור?ז מה הבעיה להניח מעל הארון את הגז . חבל על המקום של השיש שהתבזבז לגז זה לא כזה שיש גדול...וזה נורא מעצבן לעבוד במשטח עבודה קטןאת ההפרדה מדביקים על השייש לאחר גימור שאר העבודות [חיפוי קרמיקה בין שיש לארון עליון, מילוי רובה וכו'], כך שלא בכל דירה שתכנסי תראי את ההפרדה, אך בהחלט היא תתבצע במוקדם או במאוחר.
לגבי הכיריים בילדאין, ממש לא מדובר בכיריים חשמליות, את נקודת הגז מעבירים לאותו מקום, ומעמידים שם כיריים על גז, הכל רגיל, רק פשוט מופרד מתנור אפיה. תנור האפיה מונח בארון לא על פני הרצפה אלא בגובה, רווח עצום עם ילדים זוחלים שאין חשש כויות וכו'
החסרון בכיריים בילד אין בתוכנית זו, שבעצם הכיריים נמצאות בתוך השייש הבשרי, ובבישול חלבי צריך זהירות מרובה מבחינת כשרות
את ההפרדה מדביקים על השייש לאחר גימור שאר העבודות [חיפוי קרמיקה בין שיש לארון עליון, מילוי רובה וכו'], כך שלא בכל דירה שתכנסי תראי את ההפרדה, אך בהחלט היא תתבצע במוקדם או במאוחר.
לגבי הכיריים בילדאין, ממש לא מדובר בכיריים חשמליות, את נקודת הגז מעבירים לאותו מקום, ומעמידים שם כיריים על גז, הכל רגיל, רק פשוט מופרד מתנור אפיה. תנור האפיה מונח בארון לא על פני הרצפה אלא בגובה, רווח עצום עם ילדים זוחלים שאין חשש כויות וכו'
החסרון בכיריים בילד אין בתוכנית זו, שבעצם הכיריים נמצאות בתוך השייש הבשרי, ובבישול חלבי צריך זהירות מרובה מבחינת כשרות
מצורפות תמונות הצעת המעצבת:אם אני לא טועה את בדגם Aומה עושים ברווח שהושאר לתנור שם את מתכונת לבנות ארון לתנור?ז מה הבעיה להניח מעל הארון את הגז . חבל על המקום של השיש שהתבזבז לגז זה לא כזה שיש גדול...וזה נורא מעצבן לעבוד במשטח עבודה קטן
ובקשר לחלבי ניתן להניח גז קטן של אש אחת לא?ככה יש אצל הורי
מצורפות תמונות הצעת המעצבת:אם אני לא טועה את בדגם Aצפה בקובץ המצורף 474144 צפה בקובץ המצורף 474145
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים