- הוסף לסימניות
- #1,881
הא באמת..אבל המטבח של A נראה בדיוק כמו Bאת מדברת על דגם B, והיא דברה על דגם A,
הא באמת..אבל המטבח של A נראה בדיוק כמו Bאת מדברת על דגם B, והיא דברה על דגם A,
הא באמת..אבל המטבח של A נראה בדיוק כמו B
יש לך את ההצעה? מענין זה נראה אותו מטבחהיא פרסמה מטבח גם לדגם B.
תודה אבל משהו פה ממש מוזר אני בB אבל המטבח שראיתי היה כמו של A
את נראה במתחם B אבל בנין טיפוס Aתודה אבל משהו פה ממש מוזר אני בB אבל המטבח שראיתי היה כמו של A
התכוונתי לבניינים בקצה שהחלון פונה לכיוון מבני הציבור אבל אולי אני טועה וגם שם מרגישים אחד בתוך השניאיזה בנין זה לא בצולנט?
איפה זה כן בחמין?
לאיפה שכיום בונים את הביה"ס?התכוונתי לבניינים בקצה שהחלון פונה לכיוון מבני הציבור אבל אולי אני טועה וגם שם מרגישים אחד בתוך השני
נכון כנראה אבל מתכונת לצד הכביש לא על הכביש הראשי שם אני רציתי...זה מול בתי הכנסת..ועל זה אני מתוסכלתלאיפה שכיום בונים את הביה"ס?
אני בנין 17 B (מוזמנות לבקררק קצת מוזר שאת רואה את מחיר למשתכן מהחלון.
כי הבנינים ממול הם מדגם B
תדברי במספרים אני לא מבינה מה נקרא כביש ראשינכון כנראה אבל מתכונת לצד הכביש לא על הכביש הראשי שם אני רציתי...זה מול בתי הכנסת..ועל זה אני מתוסכלת
מוזר מאוד.זה בדיוק ממול המחיר למשתכן והמטבח בדיוק כמו A
אני חושבת שבית הספר הוא טיפה בהמשך לא ממש ממול המתחם. לפי התמונות ששלחו מצפחה אבל קצת קשה להבין משם. בכל אופן אנחנו קומה גבוהה אז בטח לא יפריעו מבני הציבור, מקווה...לאיפה שכיום בונים את הביה"ס?
לא נראה לי שמדובר על אותו מקום בית כנסת וגנים חילוניים..זה שעטנז גרועתדברי במספרים אני לא מבינה מה נקרא כביש ראשי
בכו"א ליד הביהכ"ס יש גנים חילונים זה לא מפריע?
איך את יודעת איפה בית הכנסת? אנחנו מהבניינים הראשוניםנכון כנראה אבל מתכונת לצד הכביש לא על הכביש הראשי שם אני רציתי...זה מול בתי הכנסת..ועל זה אני מתוסכלת
נכון הביהס מעבר לכביש בפינה ראיתי.אני חושבת שבית הספר הוא טיפה בהמשך לא ממש ממול המתחם. לפי התמונות ששלחו מצפחה אבל קצת קשה להבין משם. בכל אופן אנחנו קומה גבוהה אז בטח לא יפריעו מבני הציבור, מקווה...
ככה בעלי אמר לי אוכל לברר ..איך את יודעת איפה בית הכנסת? אנחנו מהבניינים הראשונים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים