- הוסף לסימניות
- #2,941
כי הם יודעים שאח"כ אף אחד לא ישלם.
מי זה הם?
מה זה ענין הוועד?
למה הוא אמור להתערב בשבת של הדיירים?
כי הם יודעים שאח"כ אף אחד לא ישלם.
הגיוני שבשכונה כמו אחיסמך יהיה רוב מובהק שישמחו לקבל חשמל כשר בהסדר נוח שכזה, גם אם כיום אין להם גנרטורמה שהמצב כרגע שהכל תלוי מה הרוב
כמובן כשזה יתחיל לפעול......בחיים לא שמעתי שמיזם שמוגדר כיום כחלום באספמיה מעלה את ערך הדירות.
לגמריהגיוני שבשכונה כמו אחיסמך יהיה רוב מובהק שישמחו לקבל חשמל כשר בהסדר נוח שכזה, גם אם כיום אין להם גנרטור
רק לשם הבנה אם זה היה חוק עירוני שאומר שבבניינים שיש רוב תושבים בהם משתמשים בשבת בגנרטור הרי שהשכונה חייבת לקום עם תשתית מסודרת לצורך זה ועל חשבון כלל התושבים זה היה בסדר???נכתב ע"י post: 6533884:אין שום הגיון בעולם שאני אממן לך את החשמל הכשר!
רק לשם הבנה אם זה היה חוק עירוני שאומר שבבניינים שיש רוב תושבים בהם משתמשים בשבת בגנרטור הרי שהשכונה חייבת לקום עם תשתית מסודרת לצורך זה ועל חשבון כלל התושבים זה היה בסדר???
כי מבחינתי ואחוזר על זה שוב רוב תושבי הפרוייקט מימנו מכספם בעשרות אלפי שקלים הוצאות פיתוח של חניות אך ורק לאלו שהם בעלי רכבים שהם מיעוט בפרוייקט כי ככה החוק קובע!
רק לשם הבנה אם זה היה חוק עירוני שאומר שבבניינים שיש רוב תושבים בהם משתמשים בשבת בגנרטור הרי שהשכונה חייבת לקום עם תשתית מסודרת לצורך זה ועל חשבון כלל התושבים זה היה בסדר???
כי מבחינתי ואחוזר על זה שוב רוב תושבי הפרוייקט מימנו מכספם בעשרות אלפי שקלים הוצאות פיתוח של חניות אך ורק לאלו שהם בעלי רכבים שהם מיעוט בפרוייקט כי ככה החוק קובע!
אין בזה שום הבנה.צהרים טובים.
לאחר שקצת נרגעתי מההלם שתקף אותי אתמול.
עכשיו אני עוקב ברוגע אחר האשכול.
ותאמת גם אם אני נגוע עדין אני יושב ומסתכל מהצד במשך 24 שעות האלו כאן 2 הצדדים טענות.
ואני פשוט לא קיבלתי שום הסבר או טיעון איך אפשר לדרוש מבנ"א כסף על חומרה שאתה מעונין בה.
פשוט לא מצליח להבין.
זה לא ביהכנ"ס ולא מקווה.
זה שיש אנ"ש שאוחזים כך שיממנו את זה.
אבל איך זה מחייב את כולם.
פשוט לא מבין.....
זה מינמימום היום.וזה שאין לכל אחד חניה בטאבו זה גם לא בסדר!
תדרשו... כאילו מישהו מהרוכשים ניסח את הסכם השיתוף הזה... אני פשוט בהלם! לא אנחנו אלו שכל הזמן נתנו גיבוי מלא לועד..... הועד הם אלה שהחתימו על זה בשלב ב', והם אלו שכרגע מקדמים את זה, אין לזה שום שייכות עם שום רוכש!נכתב ע"י post: 6533933:תדרשו
ואנחנו מוקירים את הוועד בכל מעשיו.תדרשו... כאילו מישהו מהרוכשים ניסח את הסכם השיתוף ... אני פשוט בהלם! לא אנחנו אלו שכל הזמן נתנו גיבוי מלא לועד..... הועד הם אלה שהחתימו על זה, והם אלו שכרגע מקדמים את זה, אין לזה שום שייכות עם שום רוכש! חלס עם הלרקוד על שתי חתונות או שהם בסדר או שהם לא אין לזה שום קשר לאי מי מהרוכשים די כבר!
בכיף אבל לא לסלף עובדות ולכתוב תדרשו כאילו יש כאן כמה רוכשים שהם אלו שעושים את זה...גם אדם שמוקירים מותר לבקר
תכלסואנחנו מוקירים את הוועד בכל מעשיו.
ועדין מעונינים להגיע להסדר שמי שמעוניין ישלם.
זה הכל.
גם אדם שמוקירים מותר לבקר
המלצה מעולה לועד תשלחו להם אדרבה!והכל בא על מקומו בשלום.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים