כללי לרולאפ

• הוסף לסימניות
גם לדעתי אנמי קצת
שים לב אתה לא חייב למלא שם משהו (עיגולים במקרה הזה) עיצוב נקי הרבה יותר נעים לעין ויוקרתי, מי כמוך יודע.

• הוסף לסימניות
אם אוריד את העיגולים זה יהיה סופר אנמי לא?

• הוסף לסימניות
לא להאמין!
בחרת ב-2 הצבעים הכי קרים ביבשת. אפור ותכלת.. איך זה קרה לך?
אלו צבעים המשדרים ביסוס, יציבות רוגע וביטחון, ממש לא שמחה וחום.

זו הבעיה העיקרית.
מכאן תמשיך לבד. :)

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להשתמש בפונט עם יותר תנועה. האותיות מאד סטטיות ולא "מנגנות"

• הוסף לסימניות
לדעתי הצבעים הם בעיקר מפריעים, לא מתאימים בכלל למוזיקה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליפשיץ;593845:
לא להאמין!
בחרת ב-2 הצבעים הכי קרים ביבשת. אפור ותכלת.. איך זה קרה לך?
אלו צבעים המשדרים ביסוס, יציבות רוגע וביטחון, ממש לא שמחה וחום.

זו הבעיה העיקרית.
מכאן תמשיך לבד. :)

ביסוס יציבות רוגע וביטחון הם הדברים הראשונים שאורגניסט רוצה לשדר. יש על מי לסמוך, האירוע בידים טובות. אני לא צוציק מתלהב, והניסיון שלי שוה כל שקל מהמחיר היקר שאני לוקח.

• הוסף לסימניות
לדעתי להפוך את האפור למעבר צבע עם לבן או שבשחור לנסות להוריד את הטל למטה

• הוסף לסימניות
אבל אין עכשיו קשר עם הרקע

• הוסף לסימניות
אני מחכה לראות קישור לרקע עם משחק תאורות כלשהוא...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הרקע מיותר לדעתי ולא קשור. אם כבר משהו אחיד ברקע כגון טקסטורה עדינה מאד אבל אחידה ככה שההדגשה של העיגולים באמצע זה מאד מפריע.
לגבי הצבעים- כמובן שהרבה יותר טוב. יש נקודה כחולה שנשכחה

• הוסף לסימניות
אולי זה כבר מאוחר, אבל אני חושבת שהרול אפ השחור מצויין, הרקע של העיגולים מתאים מאוד. והצבעים מתאימים (כן כן שחור וכחול) הוא אורגניסט ואולפן הקלטות לא כנר עם שירי נשמה )

הראשון השחור מעולה, לא לגעת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה