עזרה לרכז את אשכולות התפילה במקום אחד?

• הוסף לסימניות
למה שההנהלה לא תפתח תת פורום שינעץ בראש הדף של פורום איש את רעהו, שבו ירוכזו כל אשכולות התפילה במקום אחד, ומי שירצה לפתוח אשכול כזה יהיה לו מקום מוגדר לכך?
זה יעזור לכך שהאשכולות הנ"ל לא יעלמו תוך כמה ימים בתהום הנשיה.
כמו"כ ניתן לעשות זאת גם עבור אשכולות הצדקה למיניהם שנפתחים כאן בפורום.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אבל מי יזכיר לנו להכנס לשם?
אנחנו נכנס ונדפדף אוטומטית למטה ולא תהיה דרך להקפיץ הודעה שנמצאת קבוע בראש העמוד.
אולי אפשר לעשות שזה יקפוץ בראש הפורום, אך זה ימוקם בתת הפורום.

• הוסף לסימניות
אני חושבת עכשיו על בעיה נוספת,
נניח ואכן נכנסתי, ואז אני רואה לפני רשימה של אשכולות עם בקשות לתפילה ה"י,
קצת מייאש להתחיל להכנס לכל לינק בנפרד ולומר פרק תהלים,
כשזה מפוזר וקופץ מידי פעם אני אכן משתדלת מאוד להיכנס ולהתפלל.

מה שכן, מי שמכניס את ההודעות צריך להקפיץ מפעם לפעם כדי להזכיר לנו.

אבל אני לא רוצה להוריד את הרעיון רק שואלת.

• הוסף לסימניות
למה שההנהלה לא תפתח תת פורום שינעץ בראש הדף של פורום איש את רעהו, שבו ירוכזו כל אשכולות התפילה במקום אחד, ומי שירצה לפתוח אשכול כזה יהיה לו מקום מוגדר לכך?
זה יעזור לכך שהאשכולות הנ"ל לא יעלמו תוך כמה ימים בתהום הנשיה.
כמו"כ ניתן לעשות זאת גם עבור אשכולות הצדקה למיניהם שנפתחים כאן בפורום.
מה דעתכם?

נכנסים לפורום איש את רעהו.
מוצאים את ההודעה הראשונה של "בקשה לתפילה".
לוחצים על התגית האדומה.
והופ מגיעים לך ברצף כל הבקשות לתפילה
(יש הרבה על מה להתפלל...)
12121.PNG

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה