שמחה תמידית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לכם סלקום לאינטרנט?סלקום גם יש בעיות בהחלט...
יש לכם סלקום לאינטרנט?סלקום גם יש בעיות בהחלט...
התכוונתי לטלפון סלולארי, שיש בו הרבה ניתוקים.יש לכם סלקום לאינטרנט?
דרך RL?אבל כן, גם נטסטיק של סלקום עובד זוועהההה.
לי יש הוט מובייל לשיחות וזה די בסדר. (בלי התחייבותאז מה תכלס? לא רמי לוי ולא פלאפון...
סלקום גם יש בעיות בהחלט... מישהו כן מרוצה? (ברכפלד)
יש אפשרות להתחבר לנט פרי דרך הוט מובייל?אנחנו ברשת הוט מובייל וב 012.
גרים בברכפלד.
יש קליטה מצוינת לשיחות וגלישה.
בעיקרון אם יש לך קליטה של פלאפון דור 4 בבית- אין יותר טוב מזה.אני עם 019 והקליטה זוועה (גלישה ושיחות)
אשמח להמלצות על חברות שהקליטה סבירה (נאות הפסגה)
תודה
יש אפשרות להתחבר לנט פרי דרך הוט מובייל?
משמעותי עוד יותר לבדוק שבאמת נתפס על דור4 ולא על דור 3 או יותר גרוע מזה!1. שהנטסטיק תומך בקליטה של דור 4. זה משמעותי מאוד.
בכל האיזורים?לנו יש 2 C2 ועובד מצויין ברמי לוי
רמי לוי זו חברה שיושבת על התשתית של חברת פלאפון.
לפני שבועיים וחצי, חברת פלאפון הסירה אנטנה אחת במודיעין עילית, מה שגרם לבעיות קליטה בשכונת ברכפלד.
יש לי תיעוד התכתבות איתם.
לי יש K34 ברמי לוי והקליטה נוראית!!!לפי מה שהבנתי לרמי לוי יש בעיה במודיעין עילית עם מכשירים מסוימים, כמו W7 ואפטק, ואילו מכשירים אחרים, כמו K34 דווקא עובדים אצלו היטב. לא ידוע למה, אבל כך הבנתי מכמה אנשים. בלי אחריות.
בק"ס לא פחות!!!רמי לוי זו חברה שיושבת על התשתית של חברת פלאפון.
לפני שבועיים וחצי, חברת פלאפון הסירה אנטנה אחת במודיעין עילית, מה שגרם לבעיות קליטה בשכונת ברכפלד.
יש לי תיעוד התכתבות איתם.
כמו"כ פלאפון...בקיצור מי שמסתובב הרבה בברכפלד שלא יקנה רמי לוי
משיחה אישית זה בטיפול אבל אין שום צפי עד מתי זה ימשך וזה ממש לא נשמע בזמן הקרוב מה שאומר שלא מומלץ להשאר אצלם וזה גם בקרית ספר הבעיה ולא רק בברכפלדרמי לוי בברכפלד קליטה מזעזעת, NOKIA 208
מבדיקה שנערכה בעיקר בברכפלד.ולא רק בברכפלד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים