דרוש מידע לרמי לוי יש בעיות קליטה במודיעין עילית?חברות אחרות יותר טוב?

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא!אי אפשר לשאול בצורה כזאת.יכול להיות שרחוב ליידך יהיה קליטה לפלאפון או חברה אחרת ובדיוק ברחוב שלך לא יהיה .ולכן לי יש מערכת מיוחדת בדיוק לבעיות הללו.שבודקת הכל.וכמובן אייעץ לך מה לעשות לפרטים פני אילי באישי או שלחי מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה הקשר?
חברת פלאפון מודה בפה מלא שהקליטה שלה גרועה במודיעין עילית, ולכן זה ברור שכתוצאה מכך גם לרמי לוי שיושב על הרשת שלהם אין קליטה טובה!!

• הוסף לסימניות
מה הקשר?
חברת פלאפון מודה בפה מלא שהקליטה שלה גרועה במודיעין עילית, ולכן זה ברור שכתוצאה מכך גם לרמי לוי שיושב על הרשת שלהם אין קליטה טובה!!
נכון.אני אמרתי את זה בצורה כללית אבל טוב לדעת.אגב באמת במודיעין עילית בבדיקות שבדקתי עכשיו במערכת שלי.יש משהו בזה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה הקשר?
שאלת גם האם יש חברות יותר טובות אז אני עניתי תשלחי לי בבקשה בפרטי רחוב מספר רחוב ואבדוק לך בשמחה

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא!אי אפשר לשאול בצורה כזאת.יכול להיות שרחוב ליידך יהיה קליטה לפלאפון או חברה אחרת ובדיוק ברחוב שלך לא יהיה .ולכן לי יש מערכת מיוחדת בדיוק לבעיות הללו.שבודקת הכל.וכמובן אייעץ לך מה לעשות לפרטים פני אילי באישי או שלחי מייל ל<מסוכן לפרסם מייל בצורה פומבית>
אשמח לעזרה. יש לי רמי לוי בעיות קשות בקליטה

• הוסף לסימניות
לי בברכפלד עם רמי לוי וK35 קליטה מעולה
עם מכשירים אחרים קליטה גרועהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה