בקשת תפילה לרפואת הנפגע בפיגוע דקירה בצומת נווה דניאל - עקיבא דוב הלוי בן חנה מלכה

• הוסף לסימניות
מתפללים
מדובר בצעיר חרדי הישוב מיצד.
חייביםלעשות הכל לרפואתו
מתפללת
וסליחה. קצת צורם המשפט.. ואם הוא לא חרדי? לא חייבים לעשות הכל לרפואתו? או שלא הבנתי אותו נכון

• הוסף לסימניות
קצת תמונות מהזירה.
מקוה שכאן המקום הנכון.

המחבל נידאל ג'ומה ג'פארה, בן 30 מבית לחם.

שני מחבלים נוספים נהרגו היום על ידי כוחות ישראליים במהלך הפרות סדר כבדות באזור ג'נין.

ביחד שלושה מחבלים נהרגו היום.
ועוד כמה פיגועים שלא מדווחים...בבנימין לפחות...
ליד הכפר נעלין ,
בכביש למעלה לבונה...
ועוד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
נא להתפלל לרפואת הפצוע
אברך חרדי
מאחד הישובים החרדים בגוש
עקיבא דוב הלוי בן חנה מלכה

הלוי זה חלק מהשם הפרטי שלו
מספיק לכתוב יהודי
זה לא משנה אם הוא חילוני ,דתי או חרדי
תימני ספרדי חסיד או ליטאי

• הוסף לסימניות
מספיק לכתוב יהודי
זה לא משנה אם הוא חילוני ,דתי או חרדי
תימני ספרדי חסיד או ליטאי
חלילה לא בשביל לקטלג
ועל כל יהודי צריך להתפלל באשר הוא
הרגשתי את הצורך לכתוב את זה כאן...

ולא ניכנס בבקשה לדיונים וויכוחים
אנא!
דונו אחד את השני לכף זכות בלי לשפוט ולדון למה כתבת? למה אמרת?

בואו נכבד אחד את השני במקומו ברגשותיו וברצונותיו בלי להתווכח ולדון
שיהיה לרפואתו של עקיבא דוב הלוי בן חנה מלכה
אני מכירה מקרוב, חושבת כל כך על אישתו על הילדים...
שרק יחזור בריא ושלם הביתה

• הוסף לסימניות
בתור שכנה של הפצוע
מעדכנת, שעדכנו אצלינו בישוב
שהוא בהכרה מלאה מתקשר ומספר על כל מה שקרה.
היו לו ממש ניסים
כמובן צריך להמשיך להתפלל שיחזור בריא ושלם
יש לו אשה וילדים קטנים שמחכים לו בבית

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
*החלמה מהירה: הפצוע הקשה מפיגוע הדקירה בגוש עציון שוחרר מבית החולים שערי צדק*

*בשורות משמחות*: הפצוע הקשה מפיגוע הדקירה, באוטובוס בצומת אלעזר בגוש עציון ביום חמישי – התאושש ושוחרר היום לביתו לאחר החלמה מהירה. "זהו נס של ממש, רק ביום שישי יצאתי מטיפול נמרץ לאחר ניתוח חרום והנה אני כבר בדרכי הביתה הולך על 2 רגלים", הוא אומר.

מנהל יחידת הטראומה, ד״ר אלון שורץ מסביר "לאחר הערכה מהירה בחדר הטראומה נדרשנו להכניס את הפצוע לניתוח חרום מציל חיים שממנו התאושש בצורה יפה. בשישי כבר הועבר מהיחידה לטיפול נמרץ לב למחלקה רגילה. אנו שמחים על התוצאה הטובה ועל החלמתו המהירה של המטופל ששב לעמוד על רגליו, ימים בודדים לאחר האירוע הפציעה הקשה".

הפצוע עצמו משחזר: "עליתי לאוטובוס עם המחבל, הוא עטה אוזניות והתנהג באופן מחשיד. הוא התיישב שני ספסלים מאחורי ואני הסתובבתי והסתכלתי עליו בחשש. בתוך זמן קצר אני מוצא את עצמי במאבק עם המחבל. תושיה של נוסע אחר עם נשק שחיסל את המחבל הצילה את חיי, לא לפני שנדקרתי 9 פעמים במקומות שונים בגוף מהראש ועד לרגל כולל דקירה אחת בלב. בשלב מסוים ראיתי שחור בעיניים ונכנסתי לערפול הכרה ואז הגיעו כוחות ההצלה והחלו לטפל בי ופינו אותי לשערי צדק".

"אנחנו רוצים לומר תודה רבה לכולם – להשם שנתן לי את חיי במתנה כי הייתי עלול להיות במקום אחר לגמרי, על כך אני רוצה לומר את הפסוק 'לא אמות כי אחיה ואספר מעשי י-ה'. אנחנו רוצים להודות לצוות הרופאים והאחיות המסורים של שערי צדק שהצילו את חיי ולכל עם ישראל שהתאחד בתפילות לרפואתי. ההחלמה המהירה שלי היא נס, בשבת עוד לא הייתי מסוגל לרדת מהמיטה והנה עכשיו אני הולך הביתה על 2 רגליים".

• הוסף לסימניות
*החלמה מהירה: הפצוע הקשה מפיגוע הדקירה בגוש עציון שוחרר מבית החולים שערי צדק*

*בשורות משמחות*: הפצוע הקשה מפיגוע הדקירה, באוטובוס בצומת אלעזר בגוש עציון ביום חמישי – התאושש ושוחרר היום לביתו לאחר החלמה מהירה. "זהו נס של ממש, רק ביום שישי יצאתי מטיפול נמרץ לאחר ניתוח חרום והנה אני כבר בדרכי הביתה הולך על 2 רגלים", הוא אומר.

מנהל יחידת הטראומה, ד״ר אלון שורץ מסביר "לאחר הערכה מהירה בחדר הטראומה נדרשנו להכניס את הפצוע לניתוח חרום מציל חיים שממנו התאושש בצורה יפה. בשישי כבר הועבר מהיחידה לטיפול נמרץ לב למחלקה רגילה. אנו שמחים על התוצאה הטובה ועל החלמתו המהירה של המטופל ששב לעמוד על רגליו, ימים בודדים לאחר האירוע הפציעה הקשה".

הפצוע עצמו משחזר: "עליתי לאוטובוס עם המחבל, הוא עטה אוזניות והתנהג באופן מחשיד. הוא התיישב שני ספסלים מאחורי ואני הסתובבתי והסתכלתי עליו בחשש. בתוך זמן קצר אני מוצא את עצמי במאבק עם המחבל. תושיה של נוסע אחר עם נשק שחיסל את המחבל הצילה את חיי, לא לפני שנדקרתי 9 פעמים במקומות שונים בגוף מהראש ועד לרגל כולל דקירה אחת בלב. בשלב מסוים ראיתי שחור בעיניים ונכנסתי לערפול הכרה ואז הגיעו כוחות ההצלה והחלו לטפל בי ופינו אותי לשערי צדק".

"אנחנו רוצים לומר תודה רבה לכולם – להשם שנתן לי את חיי במתנה כי הייתי עלול להיות במקום אחר לגמרי, על כך אני רוצה לומר את הפסוק 'לא אמות כי אחיה ואספר מעשי י-ה'. אנחנו רוצים להודות לצוות הרופאים והאחיות המסורים של שערי צדק שהצילו את חיי ולכל עם ישראל שהתאחד בתפילות לרפואתי. ההחלמה המהירה שלי היא נס, בשבת עוד לא הייתי מסוגל לרדת מהמיטה והנה עכשיו אני הולך הביתה על 2 רגליים".

חסדי שמים!!!
ב"ה

• הוסף לסימניות
בשורות טובות , לפי מה שאני מבינה , ברוך ה', הוא שוחרר היום מבית החולים
כמובן כדאי להמשיך להתפלל עד להחלמה המלאה שלו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכג:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם: ב) הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל ד' אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ: ג) חָנֵּנוּ ד' חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז: ד) רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה