- הוסף לסימניות
ברוך בן דרורה בחור שנפצע בפיגוע זקוק לרחמי שמים מרובים תעדכנו!!עדכנתי בקישור
אם יש עוד שמות תכתבו שאני אוסיף
בשורות טובות!
ברוך בן דרורה בחור שנפצע בפיגוע זקוק לרחמי שמים מרובים תעדכנו!!עדכנתי בקישור
אם יש עוד שמות תכתבו שאני אוסיף
בשורות טובות!
יש סיבה.שמו של ההרוג בן 20 פורסם רשמית - בכל המקומות, אין סיבה לא לפרסם גם פה.
לפחות אחד מהם כבר בישיבה של מעלה.יש שם 7 פצועים?
ועוד 2 הרוגים?
כי יש לי שבעה שמות לרפואה...
אברהם נח בן יהודית
אשר מנחם בן חנה דבורה
משה יהודה בן חנה דבורה
יעקב ישראל בן חנה דבורה
ברוך בן דרורה
חיה בת שרה
אלתר שלמה בן ברכה
קראתי,![]()
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
שנים מהם כבר בישיבה של מעלהלפחות אחד מהם כבר בישיבה של מעלה.
ראיתי אלחנן יעקב בן רחלאלחנן בן רחל
פצוע (אנוש)
תתפללו בבקשה
לצערינו הרב 2כמה הרוגים יש?
׳ווינט׳: הפיגוע בירושלים: הצעיר שנקבע מותו בביה״ח ׳שערי צדק׳ נהרג כתוצאה מכדור בראשו. המחבל לא נשא עליו נשק.
תסמכי על הפרוגיסטים שכהשם יותר פרסום יפרסמו אותו כאן.מיהו הילד ההרוג?
מה עם שאר בני המשפחה שנפצעו?
לא פרסמו עדיין רשמית...בעיקרון כבר יודעים מי הילד ההרוג, לא יודעת אם פירסמו רשמית ולכן אני לא כותבת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים