לרקוד ברחובות 2

• הוסף לסימניות
טוב, לא ממש ברחוב... ;) יותר פארק.

• הוסף לסימניות
איזה חמוד!!!

תפיסה כל כך יפה, אהבתי את הצבעים הרכים

• הוסף לסימניות
סגנון מהמם!
אבל למה כל תמונה באשכול אחר?
לא הבנתי את הקטע.

• הוסף לסימניות
מלכי פה התפיסה מעולה
והתמונה מהממת

• הוסף לסימניות
תודה כולם :)
banana - האמת לא התכוננתי להעלות גם את זו היום, אלא בפעם אחרת, ובסוף החלטתי שכן... אז פתחתי אשכול חדש.
חו"מ שאני כמעט תמיד מעלה תמונה אחת באשכול.

• הוסף לסימניות
משגע!!!צבעים יפים מאד!

• הוסף לסימניות
למה באמת יש צלמות שמעלות תמונה אחת ויש שמעלות 4 או יותר?
הייתי אומרת שעומס תמונות מאותו סט ואין הבדל גדול בין תמונה לתמונה זה בהחלט טיפשי.
אבל לעלות אחת הכי מהממת שיש אותי כצופה זה מעצבן
זה נראה סט יפה אז למה אחת?(לאו דוקא אליך)
הכי טוב בעיני זה לעלות בערך4-5 וכל תמונה עושה ואוו ואאו ואאאווו
כך אפשר להתרשם ולהחליט שוואו זאת הצלמת שלי מחר.
מה אתן אומרות?

• הוסף לסימניות
מחכה לעוד תמונות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavig;n4953300:
משגע!!!צבעים יפים מאד!

:) תודה חוי

נכתב ע"י banana;n4953420:
למה באמת יש צלמות שמעלות תמונה אחת ויש שמעלות 4 או יותר?
הייתי אומרת שעומס תמונות מאותו סט ואין הבדל גדול בין תמונה לתמונה זה בהחלט טיפשי.
אבל לעלות אחת הכי מהממת שיש אותי כצופה זה מעצבן
זה נראה סט יפה אז למה אחת?(לאו דוקא אליך)
הכי טוב בעיני זה לעלות בערך4-5 וכל תמונה עושה ואוו ואאו ואאאווו
כך אפשר להתרשם ולהחליט שוואו זאת הצלמת שלי מחר.
מה אתן אומרות?
אני אישית לא משנה אם אעלה 10 מאותו סט - בד"כ אחלק אותם,
ואם אני מעלה רק תמונה אחת מסט - לא בהכרח שהיא היפה ביותר, למשל כרגע - לא.
בכלל, יש מצב שהיא היחידה מהלוקיישן הזה. גם זה קורה.
ופה כתבתי שזה טיזר - אז חכי... אני בעז"ה אעלה עוד כמה. לא אוהב להתחיל עם ההכי יפה ואז לרדת, אלא להיפך. ;)
אישית אוהבת להעלות כל פעם אחת, מקסימום שתיים, כבר אמרתי את זה כמה פעמים.

נכתב ע"י צלמתי;n4953442:
מחכה לעוד תמונות...
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה