לשאלה לכאילו שמשתמשים עם געפילטע פיש של אושן

• הוסף לסימניות
בפעמיים האחרונות שקניתי געפילטע פיש של אושן ראיתי משהו מוזר.
פעם אחת בישלתי קלאפס שלם, כשחתכתי למנות זה היה נראה מוזר - מסביב, בערך ברוחב של חצי סמנימטרים היה כרגיל, אבל כל הפנים היה נראה לא מבושל - בצבע ורדרד.
בשבוע אחר כך - בישלתי חצי, וכשחתכתי את זה עוד לפני הבישול - המראה היה דומה - צבע ורדרד שונה ממה שאני רגילה כבר שנים.
השאלה שלי האם הם אושן עשו איזה שינוי בפורמולה, וממילא זה השפיע על המראה.
או שאני יכולה לחשוד בחנות הדגים שמכרו לי געפילטע מקולקל? (שבוע שעבר חלק מהמשפחה היו עם קלקול קיבה ביום ראשון - שני)????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצוצות;1438455:
בפעמיים האחרונות שקניתי געפילטע פיש של אושן ראיתי משהו מוזר.
פעם אחת בישלתי קלאפס שלם, כשחתכתי למנות זה היה נראה מוזר - מסביב, בערך ברוחב של חצי סמנימטרים היה כרגיל, אבל כל הפנים היה נראה לא מבושל - בצבע ורדרד.
בשבוע אחר כך - בישלתי חצי, וכשחתכתי את זה עוד לפני הבישול - המראה היה דומה - צבע ורדרד שונה ממה שאני רגילה כבר שנים.
השאלה שלי האם הם אושן עשו איזה שינוי בפורמולה, וממילא זה השפיע על המראה.
או שאני יכולה לחשוד בחנות הדגים שמכרו לי געפילטע מקולקל? (שבוע שעבר חלק מהמשפחה היו עם קלקול קיבה ביום ראשון - שני)????

גם אני שמתי לב לזה, אבל לא הרגשתי הבדל בטעם... וכולם בריאים. זה סיפור של כמה שבועות נראה לי.
יעול אכן להיות שעשו שינוי מסוים ולא קשור לחנות מסוימת

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בזה.
חשבתי אולי לא בישלתי מספיק, אבל זה לא היה הגיוני.
זה לא נראה לי משהו מקולקל, זה התפרק והיה פחות טעים במרקם.

• הוסף לסימניות
טוב, אז קודם אני יודעת שזה לא מקולקל (בשבת שמתי פס על זה, פחדתי)
אבל בהחלט, זה לא היה לי טעים כמו הקודם.
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
לפנות ליצרן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה