צימר לשבת הקרובה חיי שרה , דרוש מתחם לבחורי ישיבה 40 מיטות + חדר למשפחת הצוות

• הוסף לסימניות
מעלה שוב את ההודעה
מכיון שהאשכול הקודם נמחק .

קבוצת בחורי ישיבה חסידית , מחפשים מתחם לשבת התאחדות
40 בחורים
דירה נפרדת לצוות שכולל + מיטות
מחיר בין 150-180 למיטה
כולל חדר אוכל , ובית מדרש לתפילות
חשוב שיהיה מקווה בסביבה

אזור סביבות ירושלים והדרום (לא צפון)

נשמח לכל מידע

(חלק מהמידע שהיה כאן נמחק וחלק שהספיקו ליצור קשר , לא היה רלוונטי)

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
את גם מחפשת דבר דומה ?

כי אנחנו כבר מצאנו וסגרנו

אולי תפתח אשכול חדש עם הנתונים שאת צריכה עם פרטי התקשרות שלך , כך תוכלי להגיע למידע

אגב, יש אחת קומפלט שיש לה הרבה מידע .
אין לי את הניק שלה כי האשכול נמחק
יש לי נייד שלה ומייל . אם תצטרכי

• הוסף לסימניות
את גם מחפשת דבר דומה ?

כי אנחנו כבר מצאנו וסגרנו

אולי תפתח אשכול חדש עם הנתונים שאת צריכה עם פרטי התקשרות שלך , כך תוכלי להגיע למידע

אגב, יש אחת קומפלט שיש לה הרבה מידע .
אין לי את הניק שלה כי האשכול נמחק
יש לי נייד שלה ומייל . אם תצטרכי
איפה מצאתם?

• הוסף לסימניות
אני מכירה מתחם מתאים בתפרח

• הוסף לסימניות
קבוצת בחורי ישיבה חסידית , מחפשים מתחם לשבת התאחדות
40 בחורים
דירה נפרדת לצוות שכולל + מיטות
מחיר בין 150-180 למיטה
כולל חדר אוכל , ובית מדרש לתפילות
חשוב שיהיה מקווה בסביבה

אזור סביבות ירושלים והדרום (לא צפון)

נשמח לכל מידע

(חלק מהמידע שהיה כאן נמחק וחלק שהספיקו ליצור קשר , לא היה רלוונטי)
גם מחפש לשבת התאחדות לקבוצת בחורים עם כמה משפחות של אנשי צוות ס"ה כ50-60 מיטות לשבת פרשת שמיני כ"ח ניסן.
עדיפות קרוב למרכז לא מידי רחוק.
אשמח לכל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה