בדיוק כמו לשתות קולה דיאט...נכתב ע"י גינגית;643460:אפשר לשים סוכרזית נוזלית במקום סוכר
אמנם בריאה, אבל לא מתאימה למי שבתוך תוכנית דיאטה, יש בה הרבה סוכר, ושקדים ואגוזים כמה שהם בריאים הם נחשבים כמנות שומן.נכתב ע"י yosher2005;643530:עוגה שהכנתי היום בבוקר ויצאה טעימה מאוד-
15 כפות קמח מלא + חצי כפית א. אפיה
400 גר' תמרים לחים (לא כתוב במתכון, אבל נתתי להם כמה פולסים במעבד מזון)
כוס שקדים טחונים או קצוצים גס
כוס אגוזים כנ"ל
מערבבים הכל בקערה.
בקערה אחרת מערבבים 4 ביצים עם 3/4 כוס סוכר חום
ומוסיפים לקערה עם הקמח והפירות.
אופים כחצי שעה
חותכים את העוגה בעודה חמה.
המתכון המקורי מתוך הספר "אני ערב לו", בשם גב' חיה שרה כהן
אני שיניתי מעט את הכמויות ונראה לי שכך זה מוצלח יותר
נכתב ע"י 6182547;643403:אולי יש לכן רעיון יצירתי
לעוגה בריאה טעימה
ולא משמינה?
קיים דבר כזה בכלל??
אשמח להתעדכן
נכתב ע"י טוליפ;643536:אמנם בריאה, אבל לא מתאימה למי שבתוך תוכנית דיאטה, יש בה הרבה סוכר, ושקדים ואגוזים כמה שהם בריאים הם נחשבים כמנות שומן.
נכתב ע"י טוליפ;643536:אמנם בריאה, אבל לא מתאימה למי שבתוך תוכנית דיאטה, יש בה הרבה סוכר, ושקדים ואגוזים כמה שהם בריאים הם נחשבים כמנות שומן.
תגידי באיזה סגנון את מחפשת.נכתב ע"י 6182547;643716:אולי עוד רעיונות?
בשביל המתכונים, אין צורך להרשם. http://www.shomreymishkal.co.il/item/rosh-hashana-recipesנכתב ע"י 6182547;644261:האם יש אתר למתכונים של
שומרי משקל בלי להרשם
ולהתחייב להגיע לקבוצות תמיכה וכו'?
באתר זה שהמלצת עליו
איך שאני מבינה זה כך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים