לשון קשורה - מידע והמלצות

• פותח הנושא מי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קראתי את האשכול הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=80165
והיום כבר היינו אצל ד"ר פורר עם תינוקת, לטיפול שעבר בס"ד בהצלחה (מקווים כך, בכל אופן).
אבל.....
נצטרך לעשות את הטיפול הזה גם לילד גדול יותר, בן חמש, שלצערי לא אובחן בזמן.
ד"ר פורר עובד עם טשטוש ולא עם הרדמה, וזה נראה לי מפחיד מדי. מישהו ניסה לעשות ניתוק לשון בגיל כזה? אצל מי ואיך?
תודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
נושא לשון קשורה נידון בפטנט רשום בהמודיע כמה גליונות, לפני מספר חודשים. או שנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;748960:
נושא לשון קשורה נידון בפטנט רשום בהמודיע כמה גליונות, לפני מספר חודשים. או שנה.

לא קוראת המודיע....
אז?
מישהו בכל אופן יודע?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לילד בן שנתיים אצל פרופ' זלצר מהדסה עין כרם בהרדמה מלאה. עבר ב"ה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דשא;749080:
אני עשיתי לילד בן שנתיים אצל פרופ' זלצר מהדסה עין כרם בהרדמה מלאה. עבר ב"ה בסדר גמור.

הרדמה מלאה? וואו.
חשבתי משהו כמו אצל רופא שיניים...

בכל אופן, זה ניתוח פרטי?
כמה העלויות?
דרך קופ"ח?

• הוסף לסימניות
עם את מעונינת בחומר שפורסם בפנט רשום יש איזשהיא אפשרות לשלוח לו מעטפות עם בולים בסך מסויים (תשלום על השירות) והוא שולח את החומר.

• הוסף לסימניות
כל הנושא הז של לשון אחורית קשורה טעון בירור אני עשיתי אצל ד"ר פורר לבת שלי כשהייתה בת חודש כשהיועצת הנקה המליצה לי על כך לשאלתי למה דווקא אצל פורר ענתה לי שרק הוא מתמצא בזה ואכן שאלתי כמה רופאים והם טענו לי שאין לה שום לשון קשורה מה שמעניין שגם לי הוא אמר שיש לשון קשורה וגם לבן הגדול הוא אמר שיש ולא עשיתי לעצמי שום דבר והכל בסדר וגם עם הבן שלי אני לא רואה בעיות מיוחדות
זה מעניין שלדבריו ל3/4 מהעולם יש לשון קשורה והם לא מודעים לזה בכלל !!!!!!!!!!!!
אבל לשאלתך אם אפשר דרך קופ"ח אז לפי מיטבי ידיעתי הרופאים לא מאמינים בקשירה האחורית הזו שגם מאד קשה לראות את זה לבד אז אם את מאמינה בזה חייבים ללכת אליו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;749501:
כל הנושא הז של לשון אחורית קשורה טעון בירור אני עשיתי אצל ד"ר פורר לבת שלי כשהייתה בת חודש כשהיועצת הנקה המליצה לי על כך לשאלתי למה דווקא אצל פורר ענתה לי שרק הוא מתמצא בזה ואכן שאלתי כמה רופאים והם טענו לי שאין לה שום לשון קשורה מה שמעניין שגם לי הוא אמר שיש לשון קשורה וגם לבן הגדול הוא אמר שיש ולא עשיתי לעצמי שום דבר והכל בסדר וגם עם הבן שלי אני לא רואה בעיות מיוחדות
זה מעניין שלדבריו ל3/4 מהעולם יש לשון קשורה והם לא מודעים לזה בכלל !!!!!!!!!!!!
אבל לשאלתך אם אפשר דרך קופ"ח אז לפי מיטבי ידיעתי הרופאים לא מאמינים בקשירה האחורית הזו שגם מאד קשה לראות את זה לבד אז אם את מאמינה בזה חייבים ללכת אליו

אני דווקא לא מהטיפוסים שמאמינים לכל דבר בסגנון הזה, אבל לבן הזה שלי היו בעיות מכל מיני סוגים, שלא דמיינתי בכלל שהן קשורות ללשון קשורה - ועכשיו הסתכלתי בפה שלו, בהשוואה לבתי הגדולה, ופשוט רואים את זה בעיניים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;749090:
עם את מעונינת בחומר שפורסם בפנט רשום יש איזשהיא אפשרות לשלוח לו מעטפות עם בולים בסך מסויים (תשלום על השירות) והוא שולח את החומר.

תודה רבה.
איך אני מגיעה אליו?
יש עוד פרטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;749525:
תודה רבה.
איך אני מגיעה אליו?
יש עוד פרטים?
תבקשי מPR. (שמועה שמעתי שהיא קרובה למלכות)

• הוסף לסימניות
תנסי להתקשר למערכת המודיע בבני ברק- הם עברו לרחוב אדמור מגור

• הוסף לסימניות
למישהו יש נסיון עם לשון קשורה שהוכחה כגורמת לבעיות הגיה?

נכתב ע"י מי;748928:
ד"ר פורר עובד עם טשטוש ולא עם הרדמה,
הוא מבצע את זה במרפאה או בבית חולים? אמר לי רופא ילדים שאצל ילדים (בניגוד לתינוקות) טיפול כזה חיב להתבצע בבית חולים, כי עלול להיווצר דימום רציני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה