לשלוח דיסק מבני ברק לביתר

• הוסף לסימניות
שלום,
אם יש מישהו שנוסע מבני ברק לביתר ומוכן לעשות חסד ולקחת דיסק זה יהיה טובה גדולה אם תתקשרו,050-4148832
תזכו למצוות:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי30;1316252:
דואר 24
תמורת כמה שקלים

המחיר כמה שקלים...
אבל השרות לא מובטח.
(אפילו באתר שלהם יש להם מלא הסתייגויות. ואת יכולה לערוך חיפוש בפרוג ולמצוא הרבה מידע על מעללי דואר 24)

• הוסף לסימניות
לא כדאי לך בדואר 24, בפרט לא לביתר - שירותי הדואר כאן גרועים! (מנסיון)

• הוסף לסימניות
השתמשי בהם כמה פעמים ומאוד נהנתי
תמיד אפשר לנסות....
כן בדואר רגיל

• הוסף לסימניות
אני מב"ב.
אולי תעלי לי לג'מבו. ואני אוריד לדיסק ויבואו אלי לבית...
מה דעתך?

• הוסף לסימניות
לגמבו אני יכולה לשלוח ישירות לצלם,זה 4 גיגה עדיף לשלוח את זה מסודר על דיסק
תודה שאת נחמדה וגם אני מבני ברק:)

• הוסף לסימניות
צודקת, פשלה..
לא שמתי לב חשבתי שאת מביתר...

• הוסף לסימניות
תעלי לאתר קופי זה הפתרון הנורמלי היחיד וזה חינם, יקח מהיום למחר בערך לכל החומר לעלות.

• הוסף לסימניות
תודה לכם חברים בפרוג נמצאה שליחה נחמדה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה