מידע שימושי לשלוח וצאפ למי שלא באנשי קשר

• הוסף לסימניות
חפשתי חלק לסמארפון, וחפשתי באינטרנט והביאו לי שמות של אנשים. לא רציתי להתקשר אליהם אחד אחד אלא לשלוח וצאפ. אבל יש בעיה, כי צריכים שהאיש יהיה באנשי קשר. אז צריכים להכניס לאנשי קשר ואז יהיה אפשר לשלוח את ההודעה.ואם אין לו את החלק עכשיו אני צריך למחוק אותו מהאנשי קשר. אם זה לשלוח ל5 נותני שרות זה אומר לעבור את זה 5 פעמים ואם זה 10 או 20, זה בהתאם. עם זה, כותבים את המספר שרוצים לשלוח, והוא מעביר לאפלקציה (אם ווב אם מובייל), וככה הוא נותן לשלוח אפילו שהוא לא באנשי קשר. אם יש לו את החלק ואני רוצה להמשיך את השרות איתו, אני אשמור אותו באנשי קשר, אם לא, אז לא. פשוט מקצר תהליכים.
עשיתי את זה לעצמי ואמרתי אם כבר זה למעלה שיהנו מזה אחרים. אז תהנו

• הוסף לסימניות
מיותר
אפשר פשוט לכתוב כך
wa.me/972556667777

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא עובד.
1604591756013.png
1604591756013.png

• הוסף לסימניות
בשורת הכתובת בדפדפן
ואם אין לך בטלפון גלישה, אפשר ליצור קבוצה ריקה בווצאפ רק לעצמך
(פשוט יוצרים קבוצה חדשה ומצרפים אליה בוט ואז היא ריקה).
ואתה שולח לעצמך את הכתובת הזו
wa.me/972 ואז המספר
למשל
ואתה מועבר לשלוח לו הודעה

• הוסף לסימניות
התכוונת לבוטי?
אגב, אפשר דרך זה גם לשים תזכורות בווטאספ, לשלוח פקס דרך הווצאפ, לתמלל הודעות קוליות ועוד.
תהנו!
לא התכוונתי לבוטי, אני מכיר את זה אבל אפילו בלי בוטי
אפשר לרשום בשורת הכתובת את הקישור וזה יפתח את הווצאפ

• הוסף לסימניות
לא בוטי, התוכונתי הטריק עם url

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה