התייעצות לשלוח ללקוח תמונה מעובדת זו הונאה?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכל העונים.
השאלה שנשאלה לא מדברת ספציפית על הזר הזה
(במקרה של הזר הזה הלקוחה היתה שותפה -בתמונות- בשלבי ההכנה וראתה תמונות מקורויות בלבד
ובסיום הכנתו ,הוזמנה צלמת(שהיא גם שכנה) לצלם . היא צילמה ועיבדה) ועכשיו השאלה היא לגבי העתיד
מה יותר נכון לעשות? האם לשלוח ללקוחות שמבקשים לראות דוגמאות -תמונות מקצועיות ומעובדות למרות שיש לפעמים סטייה בצבעים או שלקוחות עלולים לכעוס?
הבנתם? אז ב"ה אף אחד לא כעס ,והזר המהמם צבר תגובות נלהבות ביותר .
שוב תודה לכם על עזרתכם ביעוץ.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכל העונים.
השאלה שנשאלה לא מדברת ספציפית על הזר הזה
(במקרה של הזר הזה הלקוחה היתה שותפה -בתמונות- בשלבי ההכנה וראתה תמונות מקורויות בלבד
ובסיום הכנתו ,הוזמנה צלמת(שהיא גם שכנה) לצלם . היא צילמה ועיבדה) ועכשיו השאלה היא לגבי העתיד
מה יותר נכון לעשות? האם לשלוח ללקוחות שמבקשים לראות דוגמאות -תמונות מקצועיות ומעובדות למרות שיש לפעמים סטייה בצבעים או שלקוחות עלולים לכעוס?
הבנתם? אז ב"ה אף אחד לא כעס ,והזר המהמם צבר תגובות נלהבות ביותר .
שוב תודה לכם על עזרתכם ביעוץ.
תבקשי ממנה לעבד עם צבעים יותר דומים למקור

• הוסף לסימניות
למה הכוונה?
יכולה לסמן לי מה לא גמור שם?
1603873951358.png

מעבר בשקיפות.

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שאומרים: ''אבל במציאות זה היה יותר יפה''
זה נראה בדיוק ככה.
התמונה המקורית ג"כ לא נראית אמיתית. התאורה/זווית/צבעים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמדובר בדוגמאות.
הרי בפרחים אף אחד לא חושב שזה אמור לצאת בדיוק בדיוק אותו הדבר, אלא את העיקרון, צבעי הפרחים הרבה פעמים משתנים, ואנשים מבקשים לפי איזה צבעים שהם רוצים, זה לא מוצר מוגמר שאתה קונה.
לכן, את יכולה לשים תמונה מעובדת, זה ברור שזה בשביל להראות את הידע, היכולת והכישרון ולא בשביל שמישהו יגיד אם מה שקיבל נראה כמו בתמונות או לא.

• הוסף לסימניות
בתמונה המעובדת, הזר לא נראה מונח על הקופסא.
הוא נראה באויר.
זאת אומרת רואים שהוא היה מונח על משהו אחר, והוסיפו את הקופסא מתחתיו בעיבוד

• הוסף לסימניות
נראה לי שבמעובדת הירק שלמטה (לא יודעת שמות) חתוך ולא רואים את כל האורך כמו במקורית, זה יותר יפה במקורי.

• הוסף לסימניות
בתמונה המעובדת, הזר לא נראה מונח על הקופסא.
הוא נראה באויר.
זאת אומרת רואים שהוא היה מונח על משהו אחר, והוסיפו את הקופסא מתחתיו בעיבוד
נכון!
אבל בפועל זה נשלח עם הקופסא רק שהתמונה המקורית היתה לפני סיום התהליך.
אני הכנסתי אתכן ל"מאחורי הקלעים"(של חברה שלי...)
מכירים את זה שאומרים: ''אבל במציאות זה היה יותר יפה''
זה נראה בדיוק ככה.
התמונה המקורית ג"כ לא נראית אמיתית. התאורה/זווית/צבעים
לא הבנתי מה לא נראה אמיתי-זו תמונה מקורית לגמרי....
לא נראה לי מפריע אף אחד לא בוחן בזכוכית מגדלת היכן הפרח מסתיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה