לשלוח לקיטנה?

• הוסף לסימניות
כמו הרבה פה, אני עובדת מהבית, חייבת את הריכוז גם בחופש.
ביתי בכיתה ג' מבקשת לעשות קיטנה ל2 אחיותיה שבגן.
אנא עצתכם-
האם זה יכול להיות נחמד להן ולא מפריע לי כשמידי פעם אוכל לעזור להן 'על אש נמוכה'
או שזה חיסכון כספי שלא במקום ובסוף אמצא את עצמי מנהלת את הקיטנה ולא עומדת בהתחייבויות ללקוחות?
כמובן שחשבנו על קנית יצירות ושלל חומרים כולל תיכנונים יומיומיים ותגמול לגדולה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;596307:
כמו הרבה פה, אני עובדת מהבית, חייבת את הריכוז גם בחופש.
ביתי בכיתה ג' מבקשת לעשות קיטנה ל2 אחיותיה שבגן.
אנא עצתכם-
האם זה יכול להיות נחמד להן ולא מפריע לי כשמידי פעם אוכל לעזור להן 'על אש נמוכה'
או שזה חיסכון כספי שלא במקום ובסוף אמצא את עצמי מנהלת את הקיטנה ולא עומדת בהתחייבויות ללקוחות?
כמובן שחשבנו על קנית יצירות ושלל חומרים כולל תיכנונים יומיומיים ותגמול לגדולה....

מהר מאד תמצאי את עצמך מקייטנת...

• הוסף לסימניות
לדעתי תדריכי אותה ותעזרי לה לפני הקייטנה: תורידי לה דפי עבודה תני לה רעיונות לעבודות טיולים יצירות סיפורים משחקים ועוד
ותסבירי לה שבקיטנה עצמה את לא עוזרת.
אם נראה לך שהיא מספיק בוגרת והיא תבין אז תפרגני לה לעשות קייטנה. ואם לא תשלחי אותה לקייטנה אחרת ואז הרווחת כפול.

• הוסף לסימניות
זה טוב ליומיים שלוש, בבוקר הראשון שלא יהיה לה כח לא מה שיחייב אותה!
אל תשכחו אמא בשטח!

וגם הבנות יכולו לנדנד שהן רוצות אותך.

• הוסף לסימניות
לא הייתי ממליצה...
יהיה להם מספיק זמן לעשות לבד קייטנות.

• הוסף לסימניות
אם את רואה בעבודה של עבודה לכל דבר, אז התשובה ברורה: תשלחי אותן לקייטנה מחוץ לבית! אם מקסימום לא נורא, חודשיים לא תעבדי - זה כבר נושא אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;596336:
מהר מאד תמצאי את עצמך מקייטנת...

או שתקייטני, או שהן יתנו לך לעבוד בשקט אבל יהיו די מסכנות.

אני מניחה שממילא לא תמצאי קייטנה שממלאת את כל החופש. אז כשלא תהיה ברירה והן בכל מקרה תהיינה בבית, תיישמי את הרעיון הנחמד שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה