כללי לשלט גדול - ירחי כלה- דעתכם חשובה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע דעתכם על שלט זה

כל ההערה תתקבל בברכה
את הכיתוב באמצע קיבלתי כך זה הלוגו שלהם (כולל העיטורים למעלה למטה ובאותיות) אז אם יש ההערה בנושא זה לא יהיה רלונטי להעיר. אני השתדלתי להוסיף ללוגו מעט צבע כדי שיהיה קשור לכל השלט

תודה מראש

צפה בקובץ המצורף 78149

קבצים מצורפים

• שער גדול.jpg
    KB 742.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מאד יפה, אבל את הוילונות הייתי משנה במקום צהוב לכחול

• הוסף לסימניות
יפה. מפריע לי קתצ בעיניים שהתמונות זהות. הייתי מחליפה אחת מהן. יותר אותנטי...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד .
לי הפריע מעט שיש יותר מידי צבעים כמו למשל צבע כסף בעמודים וזהב בוילונות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
גם אני חושב שעדיף ווילון כחול ולא צהוב
כסף-אדום-כחול זה מושלם

• הוסף לסימניות
זה מדהים.

אולי באמת כדאי להחליף את אחת התמונות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
משהו בצבעוניות של הכל מפריע בעין,
הנהר הכחול למטה קצת צורם בצבעים.

• הוסף לסימניות
מאד מרשים ומכובד. אני חושבת שכדי לבקש מהלקוח תמונה נוספת מכיון שזה קצת משעמם את אותה תמונה בצד ימן ושמאל.
וכמובן לשנות את הצבעים בוילון.
הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה על הערותיכם אני אנסה לשנות את צבע הוילון לכחול ונראה איך זה יתקבל.
בקשר לתמונה התמונה המקורית יותר ארוכה אנסה לתפוס זוית אחרת בתמונה וכך יראה שונה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד... התמונות לא מתוחות???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה