כללי לשלט = ד-ח-ו-ף לפני התחלת הלימודים...

• הוסף לסימניות
כמה הערות:

אולי להגדיל את שם הבית ספר

לא מבינים כ"כ מה אמור להביע החץ בצד
(ואגב הייתי מוריד את ההצללה שלו)

עיריית רחובות - למה אין לוגו?
ולשקול לשנות מיקום, גם של לוגו בית הספר
בדר"כ שמים אותם למעלה

• הוסף לסימניות
הבסיס מאוד יפה!
לדעתי כדאי להוריד את הילקוטים - הם לא משתלבים טוב וחוץ מזה זו לא מכירת ילקוטים...
אם את בכל זאת רוצה משהו שיקשר את השלט לבית הספר את יכולה לשים איור (בסגנון של הציור) של ילדה עם ילקוט על הגב זה יהיה טוב יותר.

3 פונטים במודעה אחת עם כ"כ מעט טקסט? למה?
כשאי לשנות את כל הכיתוב של המודעה לפונט אחיד. ניתן לשחק במשקלים כדי לקבל תוצאה מעניינת ומקצועית.

- את הכותרת למעלה כדאי למרכז במדוייק ולוותר על הקו מסביב.
- את ה"ברוכים הבאים" כדאי לנסות בגוון כחול עם הבלטה בתכלת וקו בכחול כהה.
- את הלוגואים הייתי שמה משני צידי המודעה (לא ממש בפינות, אבל במרחק שווה זה מזה ומהשוליים). תוכלי למצוא לוגו של עיריית רחובות כאן: http://www.josh.co.il/?tag=הורדות

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
עירית רחובות? אין לוגו? סתם תקוע.
כמו"כ, לא צריך לכתוב ברוכות הבאות?

• הוסף לסימניות
אני מאוד אהבתי את המודעה אבל הכי הפריע לי זה הילקוטים שלא מתאימים למודעה לדעתי

הצלחה לכולם בהתחלת הלימודים גוט שבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה