כללי לשלט לחנות בגדי נשים

• הוסף לסימניות
זה שלט שכבר קיים , עכשיו הולך לעבור חידוש

בעלי החנות וגם המתקין של השלט טוענים שיש פה המון שטח ריק וחבל
אני אישית חושבת שזה ממש לא צריך להיות מקושקש ,
נקי , בולט , וזהו. מי אמר שצריך לנל כל סנטימטר?
הם שואלים אם כדאי להוסיף איזה איור של בובת ראווה רק חצי גוף , מה דעתכם?

האמת שהגדלתי מאד את העברית , והקטנתי את האנגלית , זה היה ברוחב שווה אבל הם מעדיפים כך , עכשיו אני רק מתלבטת מה ואם כדאי להוסיף

קבצים מצורפים

• 300 100-01.jpg
    300 100-01.jpg
    KB 57.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ממש יפה נקי ומקצועי!
כידוע , הגישה הישראלית היא להכניס כמה שיותר בכל תחום... בעיצוב, באוכל.
לפעמים זה קשה עד מתסכל להסביר שלמלא את החלל באלמנטים מ'שאטר' זה הכי קל, והכי לא מקצועי...
נו, לכי תשני את העולם...

• הוסף לסימניות
ככה! לא לגעת!
רק להגדיל עוד קצת את הלוגו באנגלית שיתפוס יותר את העין, גם ממרחק..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתשבע7;2040927:
ממש יפה נקי ומקצועי!
כידוע , הגישה הישראלית היא להכניס כמה שיותר בכל תחום... בעיצוב, באוכל.
לפעמים זה קשה עד מתסכל להסביר שלמלא את החלל באלמנטים מ'שאטר' זה הכי קל, והכי לא מקצועי...
נו, לכי תשני את העולם...

זה בדיוק מה שניסיתי להסביר להם,
הם ביקשו שאתייעץ עם עוד גרפיקאים מהתחום , אז יש לי תשובה ב"ה :)

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אולי תוסיפי מהפרחים או מהרקע שזכור לי שעשית להם בשאר המיתוג...

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת להגדיל קצת את הלוגו באנגלית (וזה כדי להגיע לאמצע בינך לבין הלקוח)

• הוסף לסימניות
הגדלתי קצת הרבה :)

תודה לכולם!

מיכל , את זוכרת טוב!!
אבל זה היה רק לשקית ולא הייתי שמה כאן ברקע , חשבתי על זה מראש אבל זה מוריד ממה שאמור להיות כאן בולט ומרכזי שזה שם החנות ולא הפרחים מסביב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה