כללי לשלט קמחא דפסחא....דחוף!!דחוף!!

• פותח הנושא hagit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה עדיף.....ואם יש שינויים שאני יוכל לעשות כדיי לשפר....
חוץ מהכתב(כי אותו אני בכל מקרה משנה)

זה אמור להיות שלט בגודל 5*1.5 מטר ועבדתי עליו בגודל 50*15 סמ
300ppi
אני אמורה לשמור את זה בצורה מיוחדת כדיי שהרזולוציה תשמר בדפוס?

קבצים מצורפים

• קמחא דפסחא.jpg
    1.5 MB · צפיות: 42
  • adom.jpg
    1.7 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
עיצוב יפה
מרכאות להחליף
הטקסט של הלעילוי נשמת מאוד מאוד קטן

• הוסף לסימניות
חסר רווח אחרי המילה הראשונה לפני המרכאות. שאגב, הן לא נכונות.

• הוסף לסימניות
יפה
רק להחליף מרכאות

(בכלל לאחרונה 95% מהמודעות בארץ עם מרכאות הפוכות אותי אישית זה מעצבן)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
סתם שאלה, למה לא לכתוב את ה'לע"נ' עם אותו פונט של 'חלוקת' וכו'?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם שהפנתם מזמנכם בערב פסח ונתתם את חוות דעתכם..

ותודה לאלו שהפנו את תשמות ליבי למרכאות
נכתב ע"י דויד א;749546:
(בכלל לאחרונה 95% מהמודעות בארץ עם מרכאות הפוכות אותי אישית זה מעצבן)
סורי...מבטיחה שלא התכוונתי לעצבן אפחד;)

איש תם אני ינסה ניראה איך זה ייצא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה