לשם שינוי - אייר בראש...

• הוסף לסימניות
ציור קיר באייר בראש לתיכון.

picture.php

picture.php

picture.php

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שיש בציורים שלך אוירה מדהימה, מעבר ל"סתם ציור".
רק משום מה לפעמים הם נראים לא גמורים, כאילו שכבר לא נשאר סבלנות לגימורים...
ואני אומרת זאת בלי קשר לענף הציור הריאליסטי.
אשמח לשמוע את דעתך, כי כפי שכבר ראיתי בפורום- יש לך ידע נרחב ומקיף בציור. אני תמיד שמחה לקרוא את הערותיך המקצועיות. והידע הזה לא מספיק משתקף בציוריך.
אשמח לתגובתך, מקווה שלא נפגעת, באמת שכתבתי זאת לטובתך :)

• הוסף לסימניות
את זה התכוונתי לאשר

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;845919:
רק משום מה לפעמים הם נראים לא גמורים, כאילו שכבר לא נשאר סבלנות לגימורים...
ואני אומרת זאת בלי קשר לענף הציור הריאליסטי.
אשמח לשמוע את דעתך, כי כפי שכבר ראיתי בפורום- יש לך ידע נרחב ומקיף בציור. אני תמיד שמחה לקרוא את הערותיך המקצועיות. והידע הזה לא מספיק משתקף בציוריך.
אשמח לתגובתך, מקווה שלא נפגעת, באמת שכתבתי זאת לטובתך :)

תודה על תגובתך. אכן הציורים לא גמורים וגם נעשו במהירות עצומה (יום לפני פתיחת שנת הלימודים) אני צריכה לסיים בעיקר את החיבור של העצים לקרקע, לטשטש יותר את ההרים הרחוקים בציור הימני ולסדר את העמודים.
יפה ששמת לב שאכן יש לי הרבה ידע למרות שלא נולדתי עם כשרון מיוחד לציור. לא ידעתי לצייר יפה אבל אהבתי מאוד מאוד לצייר. לכן כל מה שאת רואה שאני עושה זה נובע מהרבה לימוד מקצועי והמון תפילות. לכן אני יודעת לנתח ציורים שאני רואה בצורה מקצועית למרות שלא בהכרח יודעת לצייר אותם.
שוב תודה על המחמאות.
מקווה שבתשובה גם עודדתי מישהו/י.

• הוסף לסימניות
תודה לתשובתך, זה באמת הסביר לי דבר וחצי ;)
המשך הצלחות, עם כזה כח רצון אפשר להגיע רחוק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה