לשם שינוי!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אנחנו נעלה לכאן את התמונות הטובות, המוצלחות, ה'מושלמות' יותר בעינינו.
לפעמים אומרות לי כל מיני מתלמדות, או סתם כאלו שרואות ו...
'איך התמונות של כולן כאלו יפות',
התשובה שלי- מה נראה לך?! שבאמת יראו לך גם את אלו הפחות טובות?! את ה'מפושלות'?! לא.

אז הפעם החלטתי להעלות דווקא תמונה שפחות מוצלחת בעיני, החיתוך מציק לי, הקומפו', הצבעים לא משו.. גם הרקע קצת אהמ...
בקיצור- - הזדהות.. מישהי מזדהה?

רק הילדה הזו יפהפיה! ;) :)

• הוסף לסימניות
חולקת עליך החלק מהנתונים..
הרקע והחבל ממש יפים , התאורה, וכמובן הילדה

• הוסף לסימניות
מלכי את חמודה...
יש את אלו שמעלות תמונות מושלמות [הרוב] ויש את אלו שמנצלות את הפורום למטרה שבשבילה הוא קיים - התלמדות...

והתמונה דווקא מהממת בעיני, לא שגרתית.

• הוסף לסימניות
התמונה מהממת
זה המפושלות שלך?! את במצב טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני ראובני;2401344:
חולקת עליך החלק מהנתונים..
הרקע והחבל ממש יפים , התאורה, וכמובן הילדה
:) ;)

נכתב ע"י EstiArt;2401410:
מלכי את חמודה...
יש את אלו שמעלות תמונות מושלמות [הרוב] ויש את אלו שמנצלות את הפורום למטרה שבשבילה הוא קיים - התלמדות...

והתמונה דווקא מהממת בעיני, לא שגרתית.
חושבת שרובנו אם לא כולנו- נעזרות בפורום, לפחות בתחילה. וגם אם אני לא כותבת- תנו חו"ד בכל אשכול- אני בהחלט פתוחה לשמוע, ולומדת גם ממה שכותבים לאחרים וכו..
ולא רק בפן הזה- לדעתי כולנו נעזרות המווון בפורום.

נכתב ע"י ESTY.P;2401578:
התמונה מהממת
זה המפושלות שלך?! את במצב טוב
חחח תודה אסתי.
אז בואי נגיד שאת המפושלות ממש אני מוחקת עוד במצלמה (-בריחת פוקוס, בעיות תאורה, טשטוש תנועה, המצלום מאוד לא מוחמא וכו)
אבל פה אמרתי- הילדה יפהפיה וזה מה שעושה את התמונה..
יש לי תמונות לא טובות שיכולתי להעלות פה כדוג', אבל אין אישור פרסום :) :p:eek:

ויש גם תמונות מושששששלמות שמאוד מאוד מאוד בא לי לשתף-
אבל אין אישורי פרסום :eek::(
וזה קורה הרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה