לשם שמים בלבד

• הוסף לסימניות
מקרה קשה מאד של אשה עם קשיים גדולים משפחתיים הגיע אלי, והבקשה שלה היתה שאכין עוגה ליום הנישואין של אמא שלה (סיפור מאד מורכב ל"ע) שמחתי ונעמדתי להכין לה בתרומה כמובן, את עוגת חלומותיה , ואז הזמנתי שליח מתנדב מאגודה מסוימת שעוזרת לשנע את עוגות התרומה .
רק שקרתה תקלה והגיע באופנים, (מי מגיע באופנים לקחת עוגה גבוהה??)
בקיצור...לאחר כמה דקות אני מקבלת טלפון בהול מאותה אישה שהעוגה מרוסקת לחלוטין
שתינו התחלנו לבכות בטלפון . היא בכתה שסתם הטריחה אותי , ואני בכל אופן מתסכול של 4 שעות עבודה...
תשמעו את הסוף הטוב וכמה עם ישראל צדיקים:
הסיפור התגלגל לידי אמא של אחת מתלמידותי שהתקשרהאלי באותו ערב בעילום שם ואמרה לי : אני תורמת 300 שח להכנת עוגה חדשה , תתני את הכסף לקולגה שמכינה עוגות כאלו. אני רוצה שהאשה תקבל עוד היום את העוגה!
מי כמוך ישראל
2.jpg

• הוסף לסימניות
וואו!!
איזה אישה מדהימה את! (וכמובן גם האשה שנרתמה לעזרה)
והעוגה- יפיפיה!

• הוסף לסימניות
בטח בעל האופניים קובר עצמו מבושה....
מנסה להכנס לנעליים שלו. כמתנדבת. אולי ביקשו ממנו לקפוץ? או קיבל הוראה סותרת? (נא לאסוף משלוח/קופסת עוגה)
ובכלל, במחילה אם גבר קורא- הם לא תמיד מבינים 'מה הבעיה'.

הקב''ה ראה עמלך ומצרפה למעשה.
וסתם ניחום יפה שקיבלתי בעבר בהקשר קצת דומה:
העוגה השנייה שווה לך פי מליון. בין אם התבצע בתשלום ובין אם לא
לא משנה אם את בסוף הכנת או לא (ואגב, היא מושלמת ויצירתית!!!)
היא שווה לך פי מ א ה!!!!
"טוב אחד בצער ממאה שלא בצער"

יקרה,
תברכי אותנו....
ידועה הסגולה.

אשרייך.

• הוסף לסימניות
בטח בעל האופניים קובר עצמו מבושה....
מנסה להכנס לנעליים שלו. כמתנדבת. אולי ביקשו ממנו לקפוץ? או קיבל הוראה סותרת? (נא לאסוף משלוח/קופסת עוגה)
ובכלל, במחילה אם גבר קורא- הם לא תמיד מבינים 'מה הבעיה'.

הקב''ה ראה עמלך ומצרפה למעשה.
וסתם ניחום יפה שקיבלתי בעבר בהקשר קצת דומה:
העוגה השנייה שווה לך פי מליון. בין אם התבצע בתשלום ובין אם לא
לא משנה אם את בסוף הכנת או לא (ואגב, היא מושלמת ויצירתית!!!)
היא שווה לך פי מ א ה!!!!
"טוב אחד בצער ממאה שלא בצער"

יקרה,
תברכי אותנו....
ידועה הסגולה.

אשרייך.
אולי לא הובנתי זו העוגה הראשונה שאני הכנתי .והיא זו שהתרסקה.... ומישהי אחרת הכינה עוגה חדשה

• הוסף לסימניות
הבנתי.
אבל בכ"ז קשה לראות עבודה יורדת לטמיון.
ואחר מפנק את השני.
אבל זכות המצווה עומדת לשניכן

• הוסף לסימניות
אולי לא הובנתי זו העוגה הראשונה שאני הכנתי .והיא זו שהתרסקה.... ומישהי אחרת הכינה עוגה חדשה
מה שלא היה ההעוגה פשוט יפיפיה אהבתי את ה"שטיח האדום" זה גאוני מלא סטייל

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף, ממש מרגש.

בגמרא מוזכר "בתר עניא אזלא עניותא" - העניות הולכת אחרי העני.
זה כל כך כואב לראות לפעמים אנשים מסכנים שנראה שהצרות פשוט רודפות אחריהם.
עד שהם מקבלים כזו עוגה מרשימה, היא מתרסקת...
עצוב :(

• הוסף לסימניות
מרגש...
עוגה מדהימה ומושקעת!
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מי שיש לה שאלה על ביצוע העוגה בשמחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה