לשמוע בלי יכולת להפסיק

• הוסף לסימניות
לאחרונה יש לי תופעה מאד מוזרה
אני מפעילה קובץ השמעה במחשב, אחרי כמה דקות מנתקת.
התוכנה נעלמת אבל הקובץ ממשיך להשמיע את קולו בלי להפסיק
לא עוזר להפעיל את התוכנה פעם נוספת או תוכנה אחרת, ההקלטה ממשיכה לדבר.

הדבר היחיד שעוצר אותה זה הפעלה מחדש של המחשב
יש צורה אחרת?

• הוסף לסימניות
היי, גם לי זה קורה לאחרונה.
הדרך לכבות, להכנס למנהל המשימות (לחיצה ימנית על שורת המשימות) להכנס לתהליכים, לחפש שם את התוכנה > לחיצה ימנית > סגור משימה.

• הוסף לסימניות
תודה
אני רואה שמדובר בבעיה מוכרת
בינתיים לא מצאתי פתרון פשוט.
נראה שאין ממש פתרון פשוט מעבר ל1. לחכות שיסדרו את זה בחלונות הגבוהים.
2. להסיר את העדכון האחרון של ווני' ולחזור לגרסה הקודמת.
3. לסגור את התכנה בשלל דרכים המובאות כאן ובאשכול המצורף.

• הוסף לסימניות
נראה שאין ממש פתרון פשוט מעבר ל1. לחכות שיסדרו את זה בחלונות הגבוהים.
2. להסיר את העדכון האחרון של ווני' ולחזור לגרסה הקודמת.
3. לסגור את התכנה בשלל דרכים המובאות כאן ובאשכול המצורף.

1 ו3 אני מסכים

2 ממש לא

• הוסף לסימניות
אשמח אם תפרט את דעתך.

דעתי היא כזאת
על הצד שהחזרה תצליח בצורה חלקה הרי ש...

MS במגמת עדכונים כל הזמן....

לחזור עכשיו ל1709 זה חלמאות כי בין כה המחשב ירצה להתעדכן ואיני חושב שיש טעם לחזור למערכת ישנה בדיוק כמו שלא הייתי מתקין היום 1709 בשום צד שהוא

לגבי הבעיה הזאת ... מאמין שייפתר בקרוב ע"י MS

לחזור אחורה / התקנת 1709 נראה לי לא ריאלי...

מה גם שלידעתכם MS מפסיקה לתמוך אט אט בגירסאות ווינדוס 10 קודמות...

בעיות יש.. (RDP / HOME Group ) לחלקם יש פתרונות ומה שלא

מאמין שיסודרו בעדכונים הקרובים

בהצלחה\

ד"א אנחנו הקטנים טכנאי המחשבים דכאן לא נתקלנו בבעיות רציניות בהתקנת 1803 נקי

מערכת מקסימה
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה