לשמר את הרגע - עבודה נוספת בסדרה

• הוסף לסימניות
כן, זה ציור.
כל שערה בשטריימל וכל פרח בחליפה.
לקח המון זמן אבל אהבתי את התוצאה.
קחו רגע להתבוננות....
תראו את הקרבה, את העברת המסורת, אהבתי את הרגע הזה...

picture.php

(לצורך הציור נעזרתי בצילומי הארוע של שוקי לרר, אם למישהו יש את הטלפון שלו אשמח לקבל באישי. תודה!)

ועכשיו קטע מהציור בהגדלה:

קבצים מצורפים

• small בעלזא לדוגמא.jpg
    small בעלזא לדוגמא.jpg
    KB 27.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
זה לא אמיתי!!
כמה שעות עבדת על זה?

• הוסף לסימניות
יפה יפה יפה באיזה אופן צייר תוכנה או על בד, נייר וכו ואם תוכנה איזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;2015099:
זה לא אמיתי!!
כמה שעות עבדת על זה?

את לא באמת רוצה לדעת...

נכתב ע"י שי קיש;2015102:
יפה יפה יפה באיזה אופן צייר תוכנה או על בד, נייר וכוס' ואם תוכנה איזו?

:) את כל הסודות?! צוייר במנגה.

• הוסף לסימניות
דייי, אין לי פשוט מילים!!!
הגדלתי את המסך עד למקסימום כדי לראות מקרוב, אין אין אין דברים כאלו!

(משום מה נזכרתי במשל על הצייר שצייר סוס כ"כ אמיתי והעמיד אותו בשוק ולבסוף היה צריך לחתוך אותו לשניים כדי שיאמינו שזה לא אמיתי אלא ציור... )

• הוסף לסימניות
יפייפה!
אבל לא כל כך הבנתי..הציור הזה צוייר שכבה מעל התמונה המקורית?

• הוסף לסימניות
לא. זה הזוי ברמות.
נראה תמונה לכל דבר.
מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2015156:
יפייפה!
אבל לא כל כך הבנתי..הציור הזה צוייר שכבה מעל התמונה המקורית?

תנסי. תביני... :)

• הוסף לסימניות
ניסיתי ולא הבנתי. התמונה הראשונה אי אפשר לראות כל כך פרטים שעושים תקריב עליה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2015174:
ניסיתי ולא הבנתי. התמונה הראשונה אי אפשר לראות כל כך פרטים שעושים תקריב עליה

צודקת. זה באיכות מאוד נמוכה. לכן העליתי את הקטע בהגדלה. אולי אעלה את הפנים בהגדלה שיהיה יותר מובן.

• הוסף לסימניות
ממה שאני מצליחה לראות ,זה נראה שצויר על גבי התמונה אם תגידי שלא אני מוסיפה ליד המילה יפייפה את החזקה בריבוע ופרצוף מופתע. תפתיעי אותי :)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את שאלתך, את חושבת שהצילום של הצלם מופיע כאן ברקע? ממש לא!!!

• הוסף לסימניות
לא ממש לא . שאלתי אם בתהליך העבודה על הציור הנחת את התמונה שיכבה מתחת הורדת לה את האופסיטי ושכבה מעל ציירת את צורת הגוף,אחיזת הידיים, השטריימל ובכלל הפנים של הצדיקים שלפנינו, ולאחר מכן הסרת את התמונה המקורית והמשכת בצביעה וכל מה שצריך בלי שהיא נמצאת שיכבה מתחת.
(וגם אם כן, הציור עדיין פנומנלי ולא מוריד מיפיו!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2015232:
לא ממש לא . שאלתי אם בתהליך העבודה על הציור הנחת את התמונה שיכבה מתחת הורדת לה את האופסיטי ושכבה מעל ציירת את צורת הגוף,אחיזת הידיים, השטריימל ובכלל הפנים של הצדיקים שלפנינו, ולאחר מכן הסרת את התמונה המקורית והמשכת בצביעה וכל מה שצריך בלי שהיא נמצאת שיכבה מתחת.
(וגם אם כן, הציור עדיין פנומנלי ולא מוריד מיפיו!)

כן בוודאי.
ולכן כתבתי שתנסי ותביני. התכוונתי שתתנסי ותביני. שלמרות שיש לך ציור שמהווה רפרנס עדיין לוקח כמה שבועות כדי לצייר אותו בצורה מדוייקת :)

(אז אני לא הבנתי שאת הבנת...:))

בכל אופן אעלה את הפנים מקרוב כדי שמי שרוצה לראות ולהבין, יוכל...

• הוסף לסימניות
לכל מי שבקש/ה:

קבצים מצורפים

• 1בעלזא לדוגמא.jpg
    KB 198.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;2015108:
את לא באמת רוצה לדעת...

:) את כל הסודות?! צוייר במנגה.

פנטסטי !!! המון עבודה וסבלנות:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;2015252:
כן בוודאי.
ולכן כתבתי שתנסי ותביני. התכוונתי שתתנסי ותביני. שלמרות שיש לך ציור שמהווה רפרנס עדיין לוקח כמה שבועות כדי לצייר אותו בצורה מדוייקת :)

(אז אני לא הבנתי שאת הבנת...:))

ואני מבינה את שאלתך: כאחת שמתיימרת להיות אמנית, איך אני מעתיקה מרפרנסים?! והתשובה מבחינתי היא שכרגע אני יוצרת אומנות דקורטיבית, אמנם ייחודית ומרתקת, אבל מסחרית!
האמנות האמיתית היא לא דיגיטלית אצלי... אבל אני משתדלת להכניס קצת לכל עבודה.

אה אממ.."ואני מבינה את שאלתך: כאחת שמתיימרת להיות אמנית, איך אני מעתיקה מרפרנסים?!" -"לא שאלתי שאלה כזאת חחח וגם היא לא נשאלה "בין השורות"
בסך הכל רציתי להגיד שאם היית אומרת שזה לא בוצע שיכבה על שיכבה, הייתי אומרת שיש לך תפיסה חזותית מדוייקת להפליא על סמך הציור הנ"ל,זה הכל.
אבל כמו שאמרתי. הציור עדיין יפייפה ובחירת התמונה לביצוע הייתה בחירה מושלמת.

• הוסף לסימניות
פשוט מישהי שאלה אותי את זה במסגרת אחרת אז חשבתי שאת מתכוונת לאותה שאלה.
שאלתה כנראה הדהדה לי :)
בכל אופן תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה