אופיס 365 לשנות ולעדכן תוכנה באקסס-על קובץ העבודה או חיצוני?

• הוסף לסימניות
קיבלתי תוכנה באקסס מי שבנתה אותו אמרה לי שבשביל לעדכן עוד ביצועים בתוכנה יצטרכו להביא לה את הקובץ המעודכן שאני עובדת עליו והכנסתי נתונים לתוכו ושם היא תשנה

אני בטוחה שהיא יכולה לשנות אצלה תוכנה בלי להשבית את הכנסת הנתונים שלי לקובץ הקים אצלי ואח"כ להלביש את השינויים על הקובץ שאצלי

אשמח אם תכתבו לי איך עושים זאת ואראה לה

תודה

• הוסף לסימניות
הדרך הנכונה היא לשמור את כל טבלאות הנתונים במסד נתונים אחורי נפרד, כשהתוכנה עצמה משתמשת בו ע"י טבלאות מקושרות. כך אפשר תמיד לעבוד על התוכנה מבלי לפגוע בשימוש ועדכון הנתונים אצל הלקוח.
כמובן שלפעמים צריך גם שינויים במסד הנתונים האחורי, אך בחשיבה נכונה מראש זה כמעט לא קורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1325289:
כמובן שלפעמים צריך גם שינויים במסד הנתונים האחורי, אך בחשיבה נכונה מראש זה כמעט לא קורה.

לא מחייב הרבה פעמיים הלקוח מבקש הוספת שדות, אבל לא יקרה כלום אם יעשו את השינויים ורק בסוף היא תבקש את הטבלאות להוסיף את השדות החדשים, זה לא אמרו לקחת יותר מחצי שעה.

• הוסף לסימניות
היא שאלה איך מקשרים את הטבלאות?
אפשר במחשב שלה או דוקא במחשב של המשרד שבו עובדים?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור בענין במייל שבחתימה.

• הוסף לסימניות
ואגב גם כדי להוסיף עמודות היא יכולה (אם היא יודעת...) להוסיף דרך הקובץ הראשי - באמצעות sql

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה