לשפר ביצועים במחשב עם מעבד i3

• הוסף לסימניות
לפי התיאורים שלך - נשמע שאתה זקוק בכלל למחשב חדש וזהו.
שידרוג RAM + שידרוג כונן קשיח + התאמה מירבית לעבודה עם תוכנות שדורשות היום בבסיס הרבה יותר מהנתונים שלך... - לא כדאי כבר להשקיע במחשב חדש מותאם לך? יש כאן את המקצוענים שיתנו לך הצעות אישיות מעולות!
אני די פתוח להצעות...

• הוסף לסימניות
אני די פתוח להצעות...
עכשיו זה מובן :)
אני לא מתעסק במכירות, אבל אתן לך כמה שאלות לענות עליהן שיעזרו למי שכן ירצה להציע:
(1.1 מאיזה אזור אתה)
1. האם משנה נייד\נייח.
2. האם צריך העברת נתונים ממחשב הישן לחדש.
3. אילו תוכנות עיקריות אתה משתמש ואילו משניות.
4. האם אתה צריך גם רשיונות לתוכנות או שיש לך.

נראלי שזהו בכללי...
@פרסומון @דודכהן @יוסי מחשבים @bris
אם יש פה עוד מישהו שמוכר ואני לא זוכר - קבל התנצלותי מראש.

• הוסף לסימניות
עכשיו זה מובן :)
אני לא מתעסק במכירות, אבל אתן לך כמה שאלות לענות עליהן שיעזרו למי שכן ירצה להציע:
(1.1 מאיזה אזור אתה)
1. האם משנה נייד\נייח.
2. האם צריך העברת נתונים ממחשב הישן לחדש.
3. אילו תוכנות עיקריות אתה משתמש ואילו משניות.
4. האם אתה צריך גם רשיונות לתוכנות או שיש לך.

נראלי שזהו בכללי...
@פרסומון @דודכהן @יוסי מחשבים @bris
אם יש פה עוד מישהו שמוכר ואני לא זוכר - קבל התנצלותי מראש.
אכן, @בעריש תוכל לפנות אליי למייל שבחתימתי ואשמח להתאים לך מחשב לצרכיך.

• הוסף לסימניות
יש מקום שאפשר לעשות טרייד-אין למחשב?? זה חדש בערך חצי שנה אולי פחות...

• הוסף לסימניות
דבר שני, אני לא מומחה גדול למחשבים אז אם תוכל או מישהו שיכול להסביר לי יותר: מה זה MSCONFIG וגם מה זה התוכנה CCLEANER???
CCLEANER זה תוכנה פשוטה לניקוי קבצים מהמחשב, תוריד אותה מכאן.
בקשר ל MSCONFIG אם אתה לא מבין בזהה לא מומלץ להתעסק בזה (בכל אופן פותחים את זה ב ווינדוס +R ואז לכתוב MSCONFIG וללחוץ אישור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפי שכתבו כאן, לא שווה לשדרג.
להחליף "אברים פנימיים" במחשב נייד זה דבר קשה, ובחלק מהניידים זה גם לא אפשרי.
המעבד של המחשב הוא השווי העיקרי של המחשב ואם אתה מחליף אותו אז בוודאי ששווה לך כבר לקנות מחשב חדש.

• הוסף לסימניות
לא מחליפים מעבדים בניידים

שדרוגים? אם הוא בשנתון סביר
וצרכך לא בשמים SSD ופרמוט יתן פוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה