עזרה לתועלת האמהות: טיטולי בייביסיטר הכי מעולה בספיגה

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה. מצוינים בספיגה.
אחרי ניסיון עגום עם האגיס עם ילד שכל 3 שעות היה מתרטב,
עברנו לבייביסיטר ויכולה לא להחליף לו גם 12 שעות ונשאר יבש...

• הוסף לסימניות
תכלס זה ענין אינודואלי לגמרי
כ"א מגיב עליו אחרת חברות הטיטולים השונות.
בדיוק.
אני ניסיתי בייביסטר ומאז לא נוגעת מהזוועה שזה גרם ל-2 ילדים שלי.
לעומת זה מהאגיס מרוצה עד הגג.
משתנה מילד לילד וצריך לנסות פשוט...

• הוסף לסימניות
לתינוקת בת חודשיים כשהיציאות נוזליות אני משתמשת רק בפמפרס באריזה לבנה. לא הירוק.
כשחיתלתי בהאגיס הכל יצא מכל הכוונים וקבוע צדדי הבגד גוף היו צהובים...
וגם הפריחה פחתה משמעותית כי בפמפרס יש כמין רשת שכל היציאות נכנסות מתחתיה.
ולבת השנתיים שלי אני משתמשת במה שזול בסופר... אבל. היא לא שותה בקבוק ובד"כ קמה די יבשה.

• הוסף לסימניות
אין כמו בייביסיטר, הכי טוב לילדיי מהכלללללל
הספיגה שלהם מדהימה!
הילדה יכולה לקום עם טיטול נפוחחחח ויבש מבחוץ
ההוכחה הכי גדולה היתה כשהכנסתי את הילד לבריכה, הטיטול התנפח למשהו אסטרונומי והיה כאילו יבש (לאחר ניגוב קל) מבחוץ. הראה לי את כח הספיגה והאכסון הגדול שיש שם.
ממליצה בחום!
היתרון העצום הוא שהמחירים שלהם ממש זולים!! יש הרבה מבצעים כמו 4 ב-100 וכד.

אני הכנסתי לבריכה ילד עם טיטול הנ"ל
והתפוצץ לי היה קטסטרופה להתפטר מיזה
איפה שלא רציתי יומיים אח"כ ראיתי "שברי זכוכית"
אבל בסך הכלי משתמשת מגיל חודש ועד עכשיו(שנתיים)

• הוסף לסימניות
ניסינו בייבי סיטר ולא היה לעניין,
טיטולים המשופר מספיק לנו, ואין בעיות איתו.
זה שהעיצוב שלהם דפוק לא אומר.

• הוסף לסימניות
כשכותבים בייביסיטר זה אומר הטיטולים החדשים שלהם??? מה שיצא לאחרונה ?????
כי את הקודמים ניסיתי והיו מתנפחים במהירות כל שעה להחליף לא היה מתרטב רק מתנפח !!! מעניין לדעת אם הסידרה החדשה שלהם פחות מתנפחת????
אני משתמשת בפמפרס וחוץ מהריח שלהם הם פצצה!!!

• הוסף לסימניות
זה מאוד אינדבדואלי
אני לכל הילדים השתמשתי בטיטולים
ולתינוק עכשיו לא התאים
ועברתי להאגיס

• הוסף לסימניות
אל תגידי לי שניסית עליו 12 שעות בלי החלפה! (גם לא 10..)
למה זה נראה לך כל כך רחוק מהמציאות?
לפעמים הוא ישן 12 שעות רצוף בלילה.
וכן, אם הוא ישן 7 שעות, מתעורר ב3 לפנות בוקר לבקבוק וחוזר לישון לעוד 3 שעות, אני לא אחליף לו ואעיר אותו באמצע השינה.
וב"ה לא היו לו שום בעיות בנושא (אפילו בייבי פסטה הוא לא צריך), וממש לא אמורות להיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה