קורונה לתועלת הכלל קו חדש להזמנת מוצרי מזון דרך הטלפון באספקה מהירה עד הבית

• הוסף לסימניות
יש קטלוג אפשר לבקש אותו במייל המצורף (לא מצליחה להעלות אותו לפה)
מזמינים את המוצרים לפי המספרים מגיע מהר מאד
מספר הטלפון שלהם הוא:
055-9302308
מייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

‏‏מכירת פסח תשפ.PNG
פסח תשפ.PNG

• הוסף לסימניות
בטוח שהמשלוחים מגיעים?
יש לכם נסיון איתם?

לא שיש לי נסיון הפוך
אני שואל כדי להכיר

• הוסף לסימניות
לפי מה שנראה זה משהו של נתיב החסד.
והמחירים בהתאם..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שזה קשור לאחד הספקים הגדולים אבל אין לי מושג למי מהם

• הוסף לסימניות
עכשיו הזמנתי בעצמי אעדכן כשיגיע המשלוח
בשעת ההזמנה אין צורך לתת את הפרטי אשראי אלא רק אחרי ליקוט המוצרים והכנתם למשלוח כך שאין מה לחשוש מתשלום
בנוגע לזמנים הם היחידים כרגע שמצאתי שעוד עושים הזמנות ומשלוחים ומבטיחים אספקה מהירה לדעתי שווה ניסוי:)

• הוסף לסימניות
לגבי המחירים הם לא מציאה גדולה כמובן, והמלח עולה יותר מהמחיר המפוקח שהוא 2.07 ש"ח מקסימום, והם מוכרים 2.9! (ביש זה 1.3 ש"ח)

• הוסף לסימניות
עכשיו הזמנתי בעצמי אעדכן כשיגיע המשלוח
בשעת ההזמנה אין צורך לתת את הפרטי אשראי אלא רק אחרי ליקוט המוצרים והכנתם למשלוח כך שאין מה לחשוש מתשלום
בנוגע לזמנים הם היחידים כרגע שמצאתי שעוד עושים הזמנות ומשלוחים ומבטיחים אספקה מהירה לדעתי שווה ניסוי:)
הגיע המשלוח? אשמח לעדכון!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה