לתועלת הסובלים מהזבובים

• הוסף לסימניות
הקלה קלה-
קנינו מדבקה גדולה צהובה, מסתבר בטמבור או משהו כזה, ותלינו ע"י חוט למנורה, הזבובים נדבקים לשם וככה נלכדים.
הילדים סופרים בחדווה כל כמה דקות כמה זבובים נדבקו, ואני מסתובבת חפוית ראש- כפשוטו, כי פשוט מגעיל אותי להסתכל על זה.
אבל בכ"ז עדיף 10 זבובים דבוקים מעל הראש, מאשר כולם מתעופפים על האנשים והאוכל.

• הוסף לסימניות
נדבקים לפה גם כל מיני עב"מים שמתעופפים. הילדים טענו שהיה גם יתוש, לא התעמקתי.
אבל עד שהיתוש ידבק הוא עלול לעקוץ כמה בדרך...

• הוסף לסימניות
מדבקה יחודית לזה?
פשוט לגשת לטמבור ולבקש מדבקה גדולה צהובה שלוכדת זבובים?
אני רצה לקנות.

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שרק אצלי בבית סובלים עכשיו מזבובים:p
מה יש עכשיו דווקא שהם כ"כ מטרידים?

• הוסף לסימניות
אם לא דוחה אותך, תסתכלי בקובץ המצורף, התעליתי על עצמי וצילמתי את זה...

הבנים שלי מספרים שיש להם בחיידר כמה כאלה בכיתה, ובעלי אומר שבבית כנסת יש גם, מלאים מלאים בחללים..
אגב, המדבקה יותר גדולה בעיקרון. בעלי גזר אותה משום מה.

ו-הגפן, אם מדובר על מודיעין עילית, אז זה תופעת לואי של מסיק הזיתים שלא ברור למה השנה זה כל כך הרבה זמן. (או שאני לא זוכרת משנים קודמות)

קבצים מצורפים

• IMG_1525.JPG
    3 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1473910:
ו-הגפן, אם מדובר על מודיעין עילית, אז זה תופעת לואי של מסיק הזיתים שלא ברור למה השנה זה כל כך הרבה זמן. (או שאני לא זוכרת משנים קודמות)
לא, מדובר באלעד.

• הוסף לסימניות
אם לא דוחה אותך, תסתכלי בקובץ המצורף, התעליתי על עצמי וצילמתי את זה...
יותר דוחה שהם עפים בתוך הפרצוף כשאת אוכלת..
תודה.
אני מחר קונה!!!

• הוסף לסימניות
אני גם סובלת מזה
ובעיתון היה כתוב שזה שיטה היום במקום להדביר את הפירות מביאים מיליוני זבובים והם דוחים את הזבובים המזיקים אולי זה הסיבה להתרבות המטרד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה