מידע שימושי לתועלת הציבור: עיצוב חינמי מטריף לליל הסדר

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור.
באתר רמזור ניתן להוריד חינם תווית יין בעיצובים מדהימים, לשימוש עצמי, פשוט לשימוש בתוכנות עיצוב / בוורד / פאורפוינט וכו'
כולל אפשרות לשילוב תמונה אישית + שם לכל ילד בקבוק מיץ ענבים..
[רעיון מעולה כשלעצמו.. מוריד את הלחץ, מהשתיה ומילוי חוזר של הקטנים..במהלך הסדר..]

https://ramzor1.co.il/מתנות/

פסח כשר ושמח.

• הוסף לסימניות
וואו זה מושלם!!!!!
שנה שעברה @CS Design עיצבה לי תוויות כאלו לבקבוקים.
זה מוסיף המון לשולחן ובעיקר לילדים!
שווה!!!

קבצים מצורפים

• P1010955.JPG
    P1010955.JPG
    2.3 MB · צפיות: 147
  • הוסף לסימניות
לתועלת הציבור.
באתר רמזור ניתן להוריד חינם תווית יין בעיצובים מדהימים, לשימוש עצמי, פשוט לשימוש בתוכנות עיצוב / בוורד / פאורפוינט וכו'
[רעיון מעולה כשלעצמו.. מוריד את הלחץ, מהשתיה ומילוי חוזר של הקטנים..במהלך הסדר..]

פסח כשר ושמח.
תודה על השיתוף.

איזה רעיון חמוד. הכנתי לנו.
שלחתי להדפסה על מדבקה

• הוסף לסימניות
חייבת לומר- זה רעיון מדליק!
מי המעצבת? תשלחי לי כתובת. אני חייבת לילדים שלי!
תוספת מהממת לשולחן הסדר שמשמחת את החברייה.

• הוסף לסימניות
מסכימה בכל פה!!
רעיון מהמם!!!
כבר שלחתי להדפסה על מדבקה, כבר נדביק על היינות, הילדים בשמים!!!
תודה למעצבת המוכשרת את עושה לנו את הפסח!!

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור.

פסח כשר ושמח.
תודה על השיתוף.

שמחה שזה אכן בא לידי שימוש :)
וואו זה מושלם!!!!!
שנה שעברה @CS Design עיצבה לי תוויות כאלו לבקבוקים.
זה מוסיף המון לשולחן ובעיקר לילדים!
שווה!!!
(y) בשמחה. חג שמח.
תודה על השיתוף.

איזה רעיון חמוד. הכנתי לנו.
שלחתי להדפסה על מדבקה
איזה כיף. נשמח לראות תוצאות :)

חג שמח לכולם!

אם מישהו מסתבך עם השילוב של התמונה והשם
אשמח לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה