לתועלת הציבור

• הוסף לסימניות
גם נוקיה C2 כשר לא מגיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1100227:
מאיפה הידע אם יורשה לי לשאול?
אם את שואלת אותי..
אני כרגע עובד בתחום הבדיקות, ומשתמש בין השאר בתפריט סודי כזה, על מכשיר נייד כלשהו.
קראתי על הנושא הרבה, ואם תשימי לב גם במשחקי מחשב יש קודים כאלה, אלה משמשים את הבודקים כדי לדלג משלב לשלב במהירות בלי שיצטרכו לעבור את כל השלבים, לקבל את כלי הנשק, להפוך לחסיני ירי. הכל בהתאם למטרת הבדיקה ולצרכי הבודק.
גם במכשיר הטלפון הכשר שלי מצאתי כל מיני קודי טכנאי שמחזירים סיגנאלים שצריכים לבדוק, כיול צבעים למסך, ועוד כל מיני מספרים וג'יבריש שלא אומרים כלום לאדם הפשוט, אז אין טעם לפרסם אותם ברבים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;1100097:
לתועלת
אם המפתחות נשארו בתוך רכב נעול ובבית יש מפתח נוסף תתקשרו למי שנמצא בבית בסלולארי. החזיקו את הסלולארי שלכם במרחק של כ- 30 סנטימטר מדלת הרכב בזמן בו אדם הנמצא בבית לוחץ על מקש הפתיחה של הרכב על השלט הרזרבי מהטלפון הסלולרי - הרכב ייפתח.

מה? לא נשמע לי הגיוני אני אבדוק את זה!

• הוסף לסימניות
אשכול הזוי לגמרי.

• הוסף לסימניות
הזוי הזוי
אבל לא מופרך, השטות שעולה לכל מתכנת ממוצע בראש כשהוא בונה תכנה היא
לעשות איזה צירוף לא רגיל שיקפיץ איזה הודעה שטותית או משהוא כזה...
אז כאן נצלו את זה לדברים מועילים...

ולמה שמשהוא יעלה על זה אי פעם אם הוא לא יגלה (מה שהוא כן עשה...)

• הוסף לסימניות
זה לא הזוי ישנם המון קודים.
בפלאפונים המאוד ישנים היינו לוחצים קודים והיינו קולטים שדרים של המשטרה וכל מיני שדרים מענינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1100557:
זה לא הזוי ישנם המון קודים.
בפלאפונים המאוד ישנים היינו לוחצים קודים והיינו קולטים שדרים של המשטרה וכל מיני שדרים מענינים.

אכן, במוטורולה ובארקיסון הישנים היה קוד טכנאי שמאפשר ציתות אקראי לשיחה ברשת...

• הוסף לסימניות
הזוי התכוונתי למה שכתבו על המקרר עם הלחצנים, אם כל אחד יכתוב פה את דמיונותיו זה באמת יהיה הזוי אבל מצחיק ויהיה נחמד להיכנס כאן בסוף היום כדי להירגע, אני יודע שבפלאפונים קיים הדבר הזה, בזמנו היה מכשיר קשר מסוג טליט שבקוד מסויים היו שומעים רדיו, בדרך כלל ברוסית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה