מידע שימושי לתועלת הרבים! רמקול JBL פיליפ 4 הכולל גם מיקרופון במחיר מטורף!!!!

• הוסף לסימניות
מתאים למתנת חנוכה.
מכיר משימוש אישי שווה מאד מאד!!!!!!!!
רמקול מטורף איכות מטורפת בטריה של 12 שעות, כולל בלוטוס ואוקס. מתאים גם לשיחות זום וכו', הבלוטוס מאד חזק גם במרחק ובחדרים אחרים.
במחיר מטורף 199 ש"ח (מחירו הרגיל 350) באיסוף עצמי (יש בקניון איילון) או 19 שח משלוח.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה!
נגמר המלאי ברמת גן - קניון איילון

• הוסף לסימניות
תודה מיוחדת על העלת המוצר, יש מישהו שמבין מה הפירוש רמקול + דיבורית?
נשמח למי שמבין בזה אם יוכל לפרט מעט על המוצר הזה.
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
איזה כיף לחלק ל-36 תשלומים!!!!
כולל משלוח זה יוצא לחודש 6.1 ש"ח...

• הוסף לסימניות
תודה מיוחדת על העלת המוצר, יש מישהו שמבין מה הפירוש רמקול + דיבורית?
נשמח למי שמבין בזה אם יוכל לפרט מעט על המוצר הזה.
תודה ענקית
רמקול שאפשר לחבר לפלאפון דרך הבלוטוס ולדבר דרכו וגם לשמוע (אולי גם באוקס)

• הוסף לסימניות
מתאים למתנת חנוכה.
רמקול מטורף איכות מטורפת בטריה של 12 שעות, כולל בלוטוס ואוקס. מתאים גם לשיחות זום וכו', הבלוטוס מאד חזק גם במרחק ובחדרים אחרים.
במחיר מטורף 199 ש"ח (מחירו הרגיל 350) באיסוף עצמי (יש בקניון איילון) או 19 שח משלוח.

מה הגודל של הרמקול?

האם יש לרמקול רדיו?

האם יש כניסה לכרטיס זכרון?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
צודק, אכן יש בעייה עם הC2 ולאו דווקא הכשר, דרך הבלוטוס שמתנתק אחרי כל שיר וצריך לחבר שוב זה כן מעצבן מי שבונה על זה שיקח בחשבון.
לי יש סי 2 והוא מתחבר לרמקול שבבית ולא מתנתק בין שיר לשיר

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
מתאים למתנת חנוכה.
תודה רבה בזכותכם קניתי
באתי לסניף באשדוד ואמר לי שנשארו 2 אבל אנשים הזמינו את זה בטלפון
אמרתי לו שלא יתכן שבאתר כתוב שיש במלאי ואני יגיע מרחוק ולא ימכור לי
אם הוא רוצה שיוריד מהמלאי בחנות
בסוף מצא עוד אחד בצבע מקושקש ומכר לי

אכן רמקול איכותי במחיר אפסי
קניתי לפני תקופה משהו פשוט ב 120₪ ומשיכה אחת של הבן שלי זה התפרק לרסיסים

• הוסף לסימניות
איזה חיבורים יש לו?
יש לו חיבור לכבל AUX ולכבל USB? (כדי לחבר MP3 או USB)

• הוסף לסימניות
מתאים למתנת חנוכה.
מישהו יודע לגבי משלוח, אם זה לכל הארץ? כי למשל בסניפים נשאר רק בבאר שבע באילת ובכרמיאל, השאלה היא מאיפה המשלוח, קשור לזמינות בסניפים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה