מידע שימושי לתועלת כולם - אוכל בזול לערב פסח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את יודעת אולי מה השעות והיכן זה בדיוק באיזה רחוב?
לא מכירה את האולם הזה?
איזה סגנון אוכל מזרחי?\אשכנזי?
רחוב אבא שאול בקרוואנים, הקרוואן הראשון לבאים מלמעלה (חפץ חיים)

• הוסף לסימניות
למה אין באזור רוממה בירושלים?
אני ממש ממש הייתי שמחה לדבר כזה

• הוסף לסימניות
את יודעת אולי מה השעות והיכן זה בדיוק באיזה רחוב?
לא מכירה את האולם הזה?
איזה סגנון אוכל מזרחי?\אשכנזי?
עד שעות הבוקר המאוחרות -ארוחת הבוקר
ארוחת צהריים - עד בערך 3-4
וערב עד שנגמר.
בבוקר מוצרי חלב בזול, לחמניות מאפים
צהריים סוג פירה, פתיתים, קוגלים רולדה הודו, שיצלים...
בקיצור בסיס.

• הוסף לסימניות
עד שעות הבוקר המאוחרות -ארוחת הבוקר
ארוחת צהריים - עד בערך 3-4
וערב עד שנגמר.
בבוקר מוצרי חלב בזול, לחמניות מאפים
צהריים סוג פירה, פתיתים, קוגלים רולדה הודו, שיצלים...
בקיצור בסיס.
גם אני אשמח לדעת איפה זה ממוקם בדיוק

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת איפה זה ממוקם בדיוק
יש אולם ברח' אבא שאול בצד האי זוגי שלו.
רואים דלת על הרחוב ממש.
כמדומני שברחוב זה אין יותר ממס' בנינים קטן, ובצד האי זוגי נראה לי הנ"ל המבנה היחיד. (מעל יש בתי כנסת)
מקווה שמספיק פירטתי.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מי עומד מאחורי המיזם?
ומה זה מרכז יעול, משהו חדש?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה