נכתב ע"י יעל;1443389:בנו מנהרה ענקית מתחת לכביש (רק שתאחזו את הגודל, אוטובוס יכול לעבור שם)
אמנם עוד לא סיימו, אבל כבר יש למים לאן לעבור..
ואנחנו נהנה בימים הגשומים מנוף משכר של מים שוצפים מעבר לגדרלכיוון הנחל.
נכתב ע"י sarit_f;1444291:נו תראו לנו תמונות מפלאי הטבע אצלכם..
מאיפה הגיעו הפרות עכשיו???
99.9% שלא מדובר ביעלים.נכתב ע"י profession;1444362:חחח, עירוניים...
ק"ס ומודיעין במקום כ"כ מבודד ותקוע שיש סביבו עוד אזורי טבע, עדרי פרות, חזירי בר(אימת התושבים לדעתי (: )
גיסי שגר בחזון דוד עוקב כבר תקופה אחרי משפחת יעלים (או אחד אחר מהמשפחה הזו אני לא זוכרת..) שמסתובבת קבוע בוואדי...
גם לא איילים..נכתב ע"י קהילות יעקב;1444415:לא יעלים, איילים, כמדומני! צפיתי בהם לא פעם ולא פעמיים.
הם היו כאן לפנינו, מה לעשות.
הפרות הם יבוא מאנשהו, יש איזה בעל-עדר שקיבל רישיון לרעות כאן את עדרו, הוא מגיע כל שנה בעונת החורף לשמחת ילדינו, ולחרדת נהגינו...
חזירי בר, תנים ושועלים הם מחזה בלתי נפרץ כאן.
ולכל אלו מצטרף בחורף נחל נחמד, הנחל החרדי - הוא כבר מכונה.
היום בצוהרים העמידו שם משאבות והן שואבות את המים מהאגם אל עבר המשך אפיק הנחל המקורי מעל הכביש.
תלכו לראות הזרימה שם מטורפת!!!
ואני אוהבת את השכונה שלי הכי בעולם, יש לי לי הבית חזירים, פרות, ואפילו במבי ראיתי פעם..!
חרף בריא לכולם!
יעל - יעלהנכתב ע"י תמי1;1444610:סליחה עלה הסטייה
אבל אפשר קצת העשרה, במחילה?
יעל / צבי/ אייל
מי הזכר של מי ומי הנקבה של מי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים