לתחפושת

• הוסף לסימניות
איפה אני משיגה חולצה או אוורול שחור וגרביון שחור מידה N.B בשביל תחפושת
מישהו יודע אולי??????????

• הוסף לסימניות
אני קניתי שנה שעברה 0-3 חולצה שחורה בלידר וגרביון יש כמעט בכל חנות גרביים רק כדאי לכבס את זה קודם כדי שיתכווץ.

• הוסף לסימניות
מתקשה להתאפק:
רבש"ע, בשביל למה לחפש NB?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;958771:
איפה זה לידר??

זה מן באזר, ברחוב מלכי ישראל ובבר אילן בירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;958772:
מתקשה להתאפק:

בשביל ההורים והמשפחה! באופן מוחלט!

אבל - הורים עם לב מחפשים NB לתחפושת נוחה, שלא תציק להם! בלי כובעים מרגיזים וכו' וכו'.
כבר ראיתי המון דוגמאות כאלו:
לחפש בן לבת ולהיפך
סמיילי - בגדים שחורים ומדבקות צהובות בצורת סמיילי על החולצה
קוקה קולה - שוב בגדים שחורים, ותוית של קולה בתור חגורה
ועוד כיד הדמיון......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;958772:
מתקשה להתאפק:

למה לא? זה מתוק ביותר. אני לקחתי פעם דובון מתוק וציירתי עליו עם צוורון חמוד וכובע מתאים- של בייבי שהתאמתי ויצא מתוק וכיפי לילדה. למה לא?

• הוסף לסימניות
ואני דווקא מחפשת חולצה וגרביון בורדו 3-6 בירושלים,
איפה יש להשיג?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו- גרביון בכל הצבעים יש בגרביים- רחוב חגי, ליד וואן אוף אקיינד, וגם בפוזמק- תחילת מלכי ישראל אחרי גור.
חולצות- תנסי בלידר, באזר שטראוס וכדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;958772:
מתקשה להתאפק:

:) למה לא??
היא כזאתי מתוקה שאני חייבת לחפש אותה למיקימאוס וזה לא משו מכביד ;)
וחוצמזה אני רוצה גם תמונה בשביל המשלוח מנות להורים

• הוסף לסימניות
נסוגותי.
אני לא מתחברת, אבל מי שזה עושה לו את זה - בכבוד.

• הוסף לסימניות
בלידר ובבזאר שטראוס ניסיתי ואין להם בורדו.
לא אכפת לי גם בייביגרו בורדו, אבל לא מצאתי....

• הוסף לסימניות
אם לא תשיגי אוכל מקסימום להשאיל לך גולף בורדו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה